Nejnovější komentáře

Autor: Karin Slunečková27.01. 21:06
Autor: Petr Černocký22.01. 13:13
Autor: Petr Černocký22.01. 13:11
Autor: Karina13.01. 10:20
Autor: Petr Černocký11.12. 16:13

BB - najdi si svou akci...

<Březen '24>
poútstčtsone
 1 2 3
 4 5 6 7 8 910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
     závod      promítání      koncert      přednáška      ostatní      párty      dětská akce      víc akcí

Boulder Boj 2024

22.01.Bboj č.2Výsledky
19.02.Bboj č.3Výsledky

Boulder s.r.o
U Výstaviště 11, Praha 7
telefon: 605 700 816

OTEVÍRACÍ DOBA - STĚNA

 POZOR 16. 3. otevřeno jen 19 - 22 

Pondělí - Čtvrtek
9:00 - 14:30 & 17:45 - 22:00
Pátek
9:00 - 14:30 & 16:45 - 22:00
Sobota - Neděle
9:00 - 22:00

OTEVÍRACÍ DOBA - POHYBOVKA

sobota 16. 3. .: ZAVŘENO
neděle 17. 3. .: 9:00 - 19:00

OTEVÍRACÍ DOBA - BAR

Pondělí - Neděle
9:00 - 22:00

Vstupné:

Dospělí
180 Kč

Děti
130 Kč

Kompletní ceník
Kontakt a mapa

Nutné přezuvky s sebou!
 
praha
foto

11.01.2016 20:54

Představení Lektorů

foto

Ano, je pondělí a má být Rozhovor. Je a není...jako představení pár lidí to je, ale čistý rozhovor to skutečně není :). Taky to spadá do BB novinek . Nedá se nic dělat. Musíme udělat i něco pro reklamu a uživit tento mediální prostor. Halou 27 žiju poslední měsíce a už už je vše před spuštěním. Jízdní řád je téměř hotový a dnes vám představím střípek toho, co a kdo v hale bude. 





Už v tomto článku jsem se o hale 27 rozepsal více. Do této chvíle proběhlo pár kurzů jógy a jedna session, kde se představil Brťák s Pájou a sešla se celá parta lektorů, instruktorů a fyzioterapetů. Došlo k focení a filmování. Vzniknou videjka představující jednotlivé instruktory, ale to ještě chvíli potrvá. Takže využiju psaného textu a fotek a zbouchám seznamení s lektory haly 27! Celkem to "zatím" dělá 8 lidí, které v hale budete potkávat pravidelněji a kteří se o vás budou starat a budovat z vás lepší mašiny :).

V Hale 27 budou fungovat tři skupiny:
Fyzioterapeuti
Jógmajstři
Trenéři

Fyzioterapeuty si představíme příště, protože jízdní řád jejich místnosti se teprve sestavuje a také vznikne seznamovací video, kde představíme, co všechno můžete očekávat. 
Všechny fyzio aktivity bude mít na povel Jana Spanihelová, která má obrovské zkušenosti a léta praxe. Ale více informací opravdu až příště :).


Jana Spanihelová

Celý harmonogram týdne vám představíme příští týden, ale už nyní máme pár jistých termínů a můžeme to tedy více rozjet. 
Pojďme se tedy seznámit s jógmajstry, kteří v BB budou...

Sylvie Bonczková (Corty)                                    
Miluji jógu a zdravý životní styl. Oba mé zájmy propojuje studium VOŠ Palestry, která mi rozšiřuje vzdělání o zdravotní tv, fitness, masáže, tejpování, výživu i psychologii… K józe jsem se dostala během náročného období před maturitou, kdy mi dynamický styl jógy v podání Katky Bílkové "zachránil život" a naučil mě zvládat stres ve škole i v běžném životě. 
V mých lekcích dětské i dospělé jógy se promítají mé zájmy a vzdělání: zdravý pohyb, power jóga, gymnastika.. vše s ohledem na věková i zdravotní omezení.
Můžete také navštívit mé stránky o dobrém jídle a zdravém životním stylu: www.gastroradar.cz :-) 


Corty

Pavel Vích (Pája)
K józe jsem se dostal v roce 2002, celý život jsem hledal „něco“ a právě to „něco“ mi dala Jóga (systém jóga v denním životě). Po setkání s Mahámandaléšvarem Svámím Mahéshwaranandou jsem Jógu přijal víc než jen cvičení. Stala se mojí cestou k poznání sebe sama. Od r. 2004 jsem jeho přímým žákem, kdy jsem od něho byl zasvěcen do Mantry, a tak byl mezi námi oficiálně vytvořen vztah Mistra a žáka. V roce 2008 jsem od svého Mistra byl zasvěcen do nejvyšších spirituálních technik, do kterých může být člověk zasvěcen. Od r. 2011 jsem cvičitelem systému JDŽ a od r. 2012 mám mezinárodní certifikát. V současné době podstupuji advanced teacher training, který ještě pár let bude trvat. Od r. 2002 jsem se svým Mistrem v osobním kontaktu a pod jeho přímým vedením několikrát ročně (cca každé 1- 2 měsíce) na seminářích v ČR i zahraničí.
Systém Jóga v denním životě je pro mě výjimečný tím, že je to autentický jógový systém, že s ním může začít kdokoliv, v jakémkoliv věku a stavu, že je předávaný živým  jógovým mistrem s neporušenou linií mistrů až do dávných dob, že je vyvinutý pro potřeby dnešních lidí za spolupráce fyzioterapeutů a doktorů a po celém světě je uznávaný jako vědecký systém. Je toho důkazem 21. červen – který byl vyhlášen světovým dnem jógy, na počest Svámího Mádhávanandy – jednoho z Mistrů naší jógové linie.


Pája 

Tomáš Brt (Brťák)
Ahoj, říkaj mi Brťák a tady v BBčku se Tě pokusím seznámit se dvěma doplňky lezení, které Ti mohou pomoci zefektivnit Tvé lezecké snažení. Protože k lezení nepotřebuješ jenom brutální sílu v prstech a fix jak Graham. Důležité pro Tebe bude i ovládání těla a mysli a správná regenerace kombinovaná s rehabilitačními věcmi, aby Tvá lezecká kariéra nebyla jen na jednu sezónu. V tomhle ohledu Ti poslouží dva produkty, které nabízím. Jedním je Ashtanga vinjasa, což je dynamický styl jógy, známý svou velkou fyzickou náročností. Jedná se o ucelenou sérii ásan, které jsou propojeny tak zvanou vinjasou - tedy pohyby, které plynule spojí dvě ásany na "vlně dechu". Do praxe se postupně snažíme zapracovat i speciální dech, dristhi (směr pohledu) a bandhy (energetické zámky určené k akumulaci a udržení energie). Kombinace ásan, dechu, bandh a dristhi společně tvoří silnou praxi obracející pozornost dovnitř. Pro Tebe jako lezce bude hlavně důležité, že se Ti může zlepšit regenerace, budeš se lépe koncentrovat a odolávat stresu a zároveň účinně protáhneš svoje tělo + další a důležitější věci, o kterých se dozvíš, až se potkáme.
Další věc, kterou budu v BBčku provozovat, bude kombinace street workoutu, calistheniky a Ido portalu. Tam si prověříš propojení vrchní a spodní části svého těla a naučíš se vědomě zapojovat tzv. "CORE" (hluboké svaly středu těla). Mohu Ti ukázat jak na stojky, co dělat s hrazdou, bradly a kruhy, nebo na holé zemi, když nemáš do čeho píchnout. Půjde nám nejenom o sílu. Spíš se budeme snažit propojit ovládání těla, ohebnost a sílu do jednoho celku, aby Tvé tělo nebylo jen lákavé na pohled, ale dalo se s ním i něco dělat,). Budeme do toho zapojovat i různé kruháčky, HIIT tréninky a roztodivné pohyby, co Ti ukážou, co že je to ta koordinace. 
 

 
Levitující :) Brťák

Kalendář týdne pro jógu je následující:

Corty:
Všechny Corty kurzy začnou až od 20.ledna

Pája Vích

Středa: 
06.45 - 07.45 (Jóga v denním životě)
18.00 - 19.30 (Jóga v denním životě)
19.45 - 21.15 (Jóga v denním životě)
 
Brťák
Čtvrtek: 19.15 - 20.45 (Ashtanga vinjasa)
Pátek:   10.30 - 12.00 (Kombinace street workoutu, calistheniky a Ido portalu)

Rezervace probíhají ZDE 

Krátká ukázka toho, co Brťák umí. Jinak připravujeme celou řadu dalších videí. 
 


Takže tolik jóga a je její obdoby. V hale 27 budou také fungovat trenéři a jedním z nich je Dan Raška, který bude mít na povel TRX, HIIT tréninky a kruhové tréninky. Dan je zkušený borec a jeho lekce budou stopro výživné :). Momentálně čekáme na montáž speciálních konstrukcí na TRX, které přijedou kolem 25.ledna. Do té doby je možné s Danem dohodnout individuální lekce a skupinové kruháče a HIIT. V případě zájmu piště na bar@boulder.cz

A ještě připomenu Testování lezců. Rozjíždí se to a v podstatě testování probíhá každý den. Už bylo otestována řada borců a borkyň. A světe div se :)! Taky jsem se nechal votestit a dokonce pod dohledem mistra od žabožroutů Fida :). Jak jsem dopadl?! Ukázalo mi to krutě slabá místa, na kterých začínám tedy makat a za pár měsíců si povíme! :).
Nechte si taky otevřít oči a nakouknout pod pokličku skutečného trénování...

Rezervace Testování běží ZDE

  
Tomáš Jedlička pod bedlivým dozorem Matouše. foto Marek Jedlička

A to je vše přátele boulderového údolí. Rozhovory se rozjedou. Nebujte nic. Myslím na vás, ale musím dokutit ten BB prostor, aby mohla vzniknout pořádná redakce a vy jste měli co hltat očima. Když k tomu sem tam občas přidáte i nějaký ten klikanec ve formě lajku nebo sdílení, tak zupa. Když nahodíte koment, tak budu ještě víc blaženej :). 
Mějte se, držte se 
Oliváč

JOOO a běží Boulder Boj a brzo dostanete rekap článek, který vás provede vším, co se v roce 2016 chystá. 

Přidat komentář
Autor:  Pro vložení komentáře je nutné být přihlášen
Text:  

reklama