Nejnovější komentáře

Autor: Karin Slunečková27.01. 21:06
Autor: Petr Černocký22.01. 13:13
Autor: Petr Černocký22.01. 13:11
Autor: Karina13.01. 10:20
Autor: Petr Černocký11.12. 16:13

BB - najdi si svou akci...

<Březen '24>
poútstčtsone
 1 2 3
 4 5 6 7 8 910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
     závod      promítání      koncert      přednáška      ostatní      párty      dětská akce      víc akcí

Boulder Boj 2024

22.01.Bboj č.2Výsledky
19.02.Bboj č.3Výsledky

Boulder s.r.o
U Výstaviště 11, Praha 7
telefon: 605 700 816

OTEVÍRACÍ DOBA - STĚNA

 POZOR 16. 3. otevřeno jen 19 - 22 

Pondělí - Čtvrtek
9:00 - 14:30 & 17:45 - 22:00
Pátek
9:00 - 14:30 & 16:45 - 22:00
Sobota - Neděle
9:00 - 22:00

OTEVÍRACÍ DOBA - POHYBOVKA

sobota 16. 3. .: ZAVŘENO
neděle 17. 3. .: 9:00 - 19:00

OTEVÍRACÍ DOBA - BAR

Pondělí - Neděle
9:00 - 22:00

Vstupné:

Dospělí
180 Kč

Děti
130 Kč

Kompletní ceník
Kontakt a mapa

Nutné přezuvky s sebou!
 
praha
foto

09.08.2014 11:09

Jak to všechno bylo aneb BB tábor Tisá 2014

foto

Po období velkého plánování, vymýšlení, zařizování a příprav konečně nastal den D, den odjezdu na tábor. Naložit batohy do auta, děti do vlaku, poslední zamávání rodičům a už frčíme směr Tisá.


Po cestě nám vyhládlo, takže naše první kroky po příjezdu směřovaly na oběd do restaurace Na Kovárně, kam jsme chodili celý týden na jídlo. Rozdělení pokojů a vybalování bylo dílem chvilky, a protože bylo venku krásně teplo, vydali jsme se otestovat místní rybník "Kačák". Všech našich patnáct kachen se hned ponořilo do jeho vod a ven jsme je dostali, až když se k nám povážlivě začly blížit bouřkové mraky. Pak ještě děti svědomitě nakrmily místní vodní ptactvo svými sušenkami a hurá do chaty. Stihli jsme to akorát s prvními kapkami deště.


Večer se nesl ve znamení seznamování, rozdělení prcků na týmy Koček, Žiraf a Želv, které pak mezi sebou po celý týden sváděli boj o vítězství v celotáborové hře, a samozřejmě nesměla chybět ani výroba táborových triček.


V úterý jsme se probudili do pěkného a hlavně suchého rána, takže lezení nic nebránilo. Po snídani nás na chatě vyzvedla Editka Vopatová s Ondrou Benešem, naši lezečtí pomocníci, a vyrazili jsme do Anglického parčíku, krásné pískovcové oblasti, která je jako stvořená pro malé horolezce. Rychle každý najít ty správné lezečky a sedák, pak lekce uzlování, protože každý správný horolezec se musí umět navázat, rozcvička s Editkou a potom už hurá na lezení.

Velkým zpestřením dne byla hra na maskování, kterou někteří pojali opravdu svědomitě:)

Večer nás pak, jako každý den, čekalo rozdávání diplomů.


I ve středu nám počasí přálo. Tentokrát jsme na lezení vyrazili přímo do Tisé. A naše malé horolezce čekal velký den. Kromě lezení se totiž učili také jistit jeden druhého, ale hlavně slaňovali z vrcholu skály! Pro všechny to byl velký zážitek, někteří se báli víc, někteří míň, ale užili si to nakonec všichni.

A protože skály nabízejí spoustu zábavy, našli si naši prckové ještě jednu oblíbenou činnost, a sice stavění domečků ve skalních otvorech a nutno říct, že tuhle zábavu dotáhli k absolutní dokonalosti :)

Čtvrtek byl odpočinkovým dnem, takže místo lezení jsme se vypravili na hřiště v Tisé, kde na jednotlivé týmy čekaly různé soutěže. Na začátek rozcvička a potom už se naplno rozeběhla klání v běhu, slalomu, skoku do dálky, skoku přes švihadlo a v kreslení křídou. Nakonec jsme všechny ty malé tygry zavřeli do klece :) Ne na dlouho - šelmy protrhly síť, utekly, a vrhly se na Jirku. A jak to s ním dopadlo? Podívejte se sami :)


Odpoledne nás ještě čekala sběračská soutěž ve skalách a pak už rychle na chalupu připravit kostýmy a výzdobu, protože večer se konala diskotéka :) Někteří trsali opravdu náramně, za což byli oceněni diplomem tanečník :)

V pátek byly ruce dostatečně odpočaté, a tak jsme mohli zase vyrazit do skal. Naším cílem byl Ostrov a krásné skály ukryté v lese. Prckové lezli o sto šest, jistili jako profíci a došlo i na oblíbené stavění domečků.

Na zpáteční cestě jsme se ještě stavili na zmrzku a hlavně jsme si všichni vyzkoušeli místní obří trampolínu! Co vám budeme povídat - srandy kopec :)

A protože páteční večer byl naším posledním, nemohla chybět večerní stezka odvahy! Děti musely ve dvojicích překonat záludnou trasu, kde na ně nejdřív číhalo strašidlo Pytlovec, pak se musely vypořádat se dvěma úkoly a na závěr projít kolem tajemné osoby chřestící řetězem... Obzvlášť pro ty nejmenší to byl velký zážitek!

Sobota byla naším posledním společným dnem. Odpoledne jsme odjížděli domů, a tak se dopoledne neslo ve znamení balení a úklidu. Hlavně bylo potřeba najít všechny své věci, které se během tábora vždy záhadně ztrácely a vzápětí vynořovaly na podivných místech :) (například ztracená bačkora se kdovíjak přemístila do spacáku, helma se krčila schovaná pod bundou a další:)). Po obědě přišlo dlouho očekávané vyhlášení celotáborové hry, ve které nakonec zvítězil tým Žiraf. Ovšem Želvy a Kočky skončily v těsném závěsu.

Cesta domů utekla rychle a v sedm večer už nás na Hlavním nádraží vítali natěšení rodiče :)

Sečteno podtrženo, první ročník BB tábora se opravdu vydařil. Nám se to teda líbilo moc a doufáme, že dětem taky :) Už teď se těšíme na příští ročník!
Váš BB tým.

Všechny fotky z tábora najdete ZDE.




 

Přidat komentář
Autor:  Pro vložení komentáře je nutné být přihlášen
Text:  

reklama