Nejnovější komentáře

Autor: Karin Slunečková27.01. 21:06
Autor: Petr Černocký22.01. 13:13
Autor: Petr Černocký22.01. 13:11
Autor: Karina13.01. 10:20
Autor: Petr Černocký11.12. 16:13

BB - najdi si svou akci...

<Březen '24>
poútstčtsone
 1 2 3
 4 5 6 7 8 910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
     závod      promítání      koncert      přednáška      ostatní      párty      dětská akce      víc akcí

Boulder Boj 2024

22.01.Bboj č.2Výsledky
19.02.Bboj č.3Výsledky

Boulder s.r.o
U Výstaviště 11, Praha 7
telefon: 605 700 816

OTEVÍRACÍ DOBA - STĚNA

 POZOR 16. 3. otevřeno jen 19 - 22 

Pondělí - Čtvrtek
9:00 - 14:30 & 17:45 - 22:00
Pátek
9:00 - 14:30 & 16:45 - 22:00
Sobota - Neděle
9:00 - 22:00

OTEVÍRACÍ DOBA - POHYBOVKA

sobota 16. 3. .: ZAVŘENO
neděle 17. 3. .: 9:00 - 19:00

OTEVÍRACÍ DOBA - BAR

Pondělí - Neděle
9:00 - 22:00

Vstupné:

Dospělí
180 Kč

Děti
130 Kč

Kompletní ceník
Kontakt a mapa

Nutné přezuvky s sebou!
 
praha
foto

13.08.2014 10:52

Přelezy týdne XII.

foto

Dobře chlazená dvanáctka je moc prima věc a ideální je její spojení s dvanáctými přelezy týdne :). Je moc super, že je pořád o čem psát!
Do přelezů jsem chtěl nacpat i pocity Adama o tom jak působil na píscích a konkrétně v Teplických skalách, ale nakonec prý jeho přelezy nestojí za publikování :). Škoda. Mohli jste se dozvědět, že zbombil Tsunami a Bumerang na onšicht a dal širočinu na Hlásku, ale takhle se dozvíte prdlajs :).
Maximálně když si počkáte na fotky a vytipujete v kterémto zahraničním časáku se infos zjeví.
V rozhovoru s Petrem Bláhou jste se dozvěděli o jeho skalním "příteli". Fido se rozhodl s ním skoncovat a přátelství ukončit...

Petr "Fido" Bláha dal Ultimate Sacrifice 8c+, GorgesDuLoup
"Já se cítím mizerně, když přelezu dlouhodobý projekt, je to jako ztratit starého přítele. Několik týdnů (měsíců, let) se snažíš, pak se to povede, cvakneš slaňák, trochu si zahulákáš a všechno je to pryč, minulost, najednou nic to neznamená.
Takže předpředloni jsem vylezl ty dvě 8c, které dávají dohromady Ultimate Sacrifice. Předloni jsem to začal zkoušet, strávil jsem v cestě léto a když byl přelez na spadnutí, začalo pršet a chyty zatekly. Loni v říjnu jsem přelezl Asai, načež jsem zas párkrát zkusil Ultimate Sacrifice, dvakrát spadnul pod slaňákem v lehkém a následně si natrhnul mezižeberní sval a na tři měsíce nuceně odpočíval. No a letos to konečně padlo.
Ps.: První délku za 8c mám přelezenou třiapadesátkrát. Už jsem dumal, jestli se dostanu na stovku.
Pps.: Fotka z cesty je v katalogu Tendonu na straně 8, autor Roman Bayon."

Ondřej Nevělík a další přelez Bruce Lee 8b+, Holštejn
"Bruce byl "náhradní plán". V sobotu jsem ve Sloupu zbytecne tesne nevylezl Bu Bu Bu a tak bylo v planu se na nej v nedeli vratit. Bohuzel Stare skaly byly v nedeli durch mokre, takze jsem prejel na Lidomornu, ktera na tom byla jen o neco lip. Bruce Lee byl jedina cesta co se nejak dala lezt. Trochu jsem ji osusil a prvni ostrym toho dne poslal...Predtim jsem ji zkousel v cervnu a spadl asi 3x nahore, tak jsem docela rad, ze uz je to za mnou. A klasa? Myslim ze ve srovnani s b+ kama v prave casti Misja Peci je to takove prijemne 8b+ (tj. lehci)."
Video najdete ZDE


Ondřej Nevělík

Luboš "Majzlik" Mázl tráví vedra na Krkavce a přelézá projekt vlevo od Chameleona. Název Imola. Cestu připravil a nýty navrtal:Míra Sameš a Venda Šatava. Majzlík si připsal další osmbejdo a to Chameleona na Krkavce.
O tom jak se Majzlíkovcům daří a jak řádí celá jejich rodinka se dočtete u nich na blogu.


Luboš "Majzlik" Mázl

Na Krkavce se daří i dalším lezcům a Zdenda Lank přidal Rallye 8b a Long Mother 8a+.


Zdenda Lank

Díky vylezené Imole se logicky vytvořila další kombinace oblasti. Je jí Follow the river 8b+. Cestu vypráskal práskač z Ústí, kterého ovšem neprásknu :).

Kuba Hlaváček se vrátil z Francie a přivezl La Rose Et Le Vampire 8b, Buoux a dále Téléféerique 8a+ (OS) Kronthal Priez Pour Nous L2 8a+ (FL), La Spectre De Lottokar 8b, GorgesDuTarn
"Prostě jsme byli na 2 týdny v jižní Francii. Hlavní oblast zájezdu byl Tarn, a pak něco kolem. V Tarnu jsem potřeboval přelézt jeden restík. No, nebudu to zatajovat - hlavní motivací bylo, že to před časem přelez Jirous :D. Tam se naštěstí zadařilo, ale byla to čistá haluz.
Další zastávkou bylo Buoux. Vampíry jsem už před časem zkoušel s Majklem. Kdyby to nebyla taková umělotina, tak by to byla i hezká cesta. Ale co už, hlavně že už to je přelezený."



Kuba Hlaváček

Radek Brajer dal Equipe Tricolore 8a+, Frankenjura
Radek je krutej. Je super, že se neustále drží a především zlepšuje. Equipe je velkoparádní cesta a klobouk dolů, že to zbombil. Jeho odhodlání a motivace do dalšího lezení je velký příslib pro nás všechny, že to prostě jde a že výmluvy neobstojí :)
"Byl to tvůj tip :) Když jsme spolu jeli do Arca pred 18ti rokama dojeli jsme jenom do Jury dali jste mi tehdy s Ajkou dárek ke kulatinám - jurskýho průvodce.Chtěl jsem vylézt všechno a nevylezl jsem nic.Juru jsem miloval a pak začal nenávidět.:) Už mám fungl novýho průvodce a cestou do Arca jsem se zastavil v Juře.Spousta nádhernejch cest ..Všechny je chci vylézt a tentokrát je vylezu! :) V Arcu se před 10ti rokama přetrhla nit mého nonstop lezení. Nitě jsou už zase pevně svázány! Ptal ses na Trikoloru? :) Pecka cesta. Přišel, viděl, zvítězil? Tak to rozhodně ne:)) Klaplo to. Ve větších sračkách to snad ani lézt nešlo...Mám motivaci jako snad nikdy. Vidět Vas všechny zase pohromadě vysmátý na hasičárne. Ať vám to všem leze:) A hlavně díky moji Monče, že má svatou trpělivost...:)"


Radek Brajer

Sledovat přelezy Martina je jako jet na horský dráze. Ten kluk je prostě mašina a kruto přelez střídá jiný.
Martin "Noo Noo" Stráník nasázel za poslední dobu House Of Pain 8A/8A+, Leiwand 8B, Hirschwände, Kein Schneehänsen 8B, Reykyavik Low 8B, Fred`s 8A (FL), Red Snapper 8A+, Kill Your Idols 8A, My Axis 8A, Le Reve De Faire 8A+, Sustenpass
"Sustenpass nás uchvátil, nádherné hory okolo,krásný kameny. Ještě jsem tu nebyl takže na mě čekalo plno osmiček a já si mohl jen vybírat. Celkem jsme měli 4 lezecky dny a poslal jsem co se dalo. Škoda zavlhlýho převisu, kde vede Kein schnähansen, prodloužení o pár kroků je za b+. Na to bych se ještě někdy rád vrátil. Samotný kein... je jedno z mých něj 8becek co jsem vylezl. Krásný silový lezení po malých chytech. Dál mě potešil flash Fred` s 8A+. Tentokrát větší chyty a práce pro bicáky. Sedlo mi to a podařil se flash i když si myslím,že klasa spíše 8A. V klasifikaci tu mají ještě celkem hokej. Dost věcí je v průvodcovi nadhodnocena a tak můžeš přijít pod 8B a zjistit že ve skutečnosti je to 8A."


Martin "Noo Noo" Stráník

Tentokrát o jediný slovenský přelez se postaral Stano :).

Stano Klimo dal Ilúzia 8A, Končitá
"Volá sa to Ilúzia 8A nachádza sa to na Končitej pri Vtáčniku. Je to viac vytrvalostný než silový charakter má to 16 krokov čo je dosť na klasický boulder. Typická lištovačka keďže je to andezit. Skúšal som to už pred mesiacom ale bolo na to vždy teplo a už v polke som bol bez mádža. Teraz som trafil podmienku. Samozrejme, že veľmi potešilo lebo to bol starý projekt, ktorý odolával a je to moje prvé 8A a na Končitej zatiaľ jediné."


Stano Klimo

A je dolezeno :) Běží další týden, tak se všichni snažte. Počasí je lepší a lepší a bude to velká jízda. Suché skály, podmínka, síla, klid v mysli, kámoši a správný nabuzení. Co víc si od lezení přát :)?
Díky za každý report a infos. Jít s kůží na trh není jednoduchý a sdílení informací, pocitů je prostě super! Každý info je velkou motivací a inspirací.
Palte to sem :) a zahoďte předsudky.
Oliváč

Další reporty najdete ZDE.

Přidat komentář
Autor:  Pro vložení komentáře je nutné být přihlášen
Text:  

reklama