Nejnovější komentáře

Autor: Karin Slunečková27.01. 21:06
Autor: Petr Černocký22.01. 13:13
Autor: Petr Černocký22.01. 13:11
Autor: Karina13.01. 10:20
Autor: Petr Černocký11.12. 16:13

BB - najdi si svou akci...

<Březen '24>
poútstčtsone
 1 2 3
 4 5 6 7 8 910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
     závod      promítání      koncert      přednáška      ostatní      párty      dětská akce      víc akcí

Boulder Boj 2024

22.01.Bboj č.2Výsledky
19.02.Bboj č.3Výsledky

Boulder s.r.o
U Výstaviště 11, Praha 7
telefon: 605 700 816

OTEVÍRACÍ DOBA - STĚNA

 POZOR 16. 3. otevřeno jen 19 - 22 

Pondělí - Čtvrtek
9:00 - 14:30 & 17:45 - 22:00
Pátek
9:00 - 14:30 & 16:45 - 22:00
Sobota - Neděle
9:00 - 22:00

OTEVÍRACÍ DOBA - POHYBOVKA

sobota 16. 3. .: ZAVŘENO
neděle 17. 3. .: 9:00 - 19:00

OTEVÍRACÍ DOBA - BAR

Pondělí - Neděle
9:00 - 22:00

Vstupné:

Dospělí
180 Kč

Děti
130 Kč

Kompletní ceník
Kontakt a mapa

Nutné přezuvky s sebou!
 
praha
foto

10.04.2016 15:50

Hudební Tipy

foto

Pravidelně nepravidelná oddychovka na boulder.cz zase jednou on-line. Aneb bez hudby to nejde. Zkoušeli jste někdy lézt na boulderovce za ticha? A šlo to? Přes všechno hekání spolulezců a i to vlastní, jo, šlo, ale beztak blbě, hudba je prostě koření lezení;) No a teď k věci. Rámec nám dá Colours, kterej uzavřel Electro stage a to opravdu skvostně, posuďte sami.







Kiasmos - Full Performance (Live on KEXP)
Electro stage na coloursehc budou vévodit Kiasmos, senzace z Islandu, která loni rozsekala slovenskou Pohodu a na podzim i Palác Akropolis, kde bylo beznadějně vyprodáno. Atmosférický mix ambientu, neoklasiky a minimal elektroniky Ólafura Arnaldse a Januse Rasmussena vysílá zprvu nenápadné signály a zprvu je ani nevnímáte, přesto vás nakonec pohltí. Ocitnete se ne vlastním přičiněním v oku něžného tanečního hurikánu a vlastně o tom ani nevíte.
 


Rone - Parade at l'Olympia
Dalším neméně zajímavým jménem je Rone, který si v ČR odbude svou premiéru a je pecka, že právě na Colours, kam se se svou show hodí přímo dokonale. Francouzské eso a objev posledních let za ajťáckou vizáží skrývá neskonalý talent, jehož hypnotické a chytlavé tracky, kombinující minimal a ambient techno, dostaly do kolen nikoho menšího než 3D z Massive Attack nebo samotného Jean-Michel Jarreho. Producent, jenž se podílel i na posledním albu The National a jehož skladby s oblibou remixují velká jména elektronické hudby, zavítá do České republiky vůbec poprvé a představí své nové EP Vood(oo).
 


Rone - Gravity
A Rone ještě jednou, aby ho nebylo málo.
 


BOYS NOIZE - What You Want
Jedno z posledních oznámených jmen jsou Boys Noize. Napříč vlastní tvorbou se pohybuje mezi electrem, technem a acid house a často bývá oceňován právě pro svůj neustále inovativní zvuk ovlivněný i hip hopem, disco, ale i noisevými žánry. Boys Noize za svou dosavadní působnost obehrál největší stage snad všech festivalů a událostí elektronické hudby. V rámci remixové a producentské činnosti spolupracoval mmj. s Depeche Mode, Daft, Punk, Davidem Lynchem, Santigold, Skrillexem nebo Chilly Gonzalesem. Berlínský imperátor taneční hudby Boys Noize vystoupí v Česku poprvé se svým LIVE setem a údernou vizuální show a na Colours of Ostrava představí velmi očekávané nové album!
 


Jan Blomqvist - Something Says
Producent, programátor, kytarista a zpěvák vymyslel chytrou fúzi melodického elektro popu, deep house a minimal techna, v níž prý hraje důležitý vliv berlínská klubová scéna, Blomqvistem charakterizovaná: Wild, fun, freedom in mind. Jako jeden z mála současných elektroniků se nechává doprovázet kapelou a jedinečný rys jeho koncertů představuje živý zpěv, kterým vnáší do taneční elektronické hudby nečekané emoce.
 



Nathan Fake - The Sky was Pink
Nathan Fake, jenž v novém tisíciletí zcela zásadně ovlivnil nejen britskou techno scénu, "vyrostl" z labelu Border Community neméně slavného a zásadního Jamese Holdena, aby si před dvěma lety založil label vlastní. Rodák z britského Norfolku zaujme především svou nepopiratelnou všestranností a schopností produkovat jak geniální poslechové, tak extatické taneční tracky.
 


Throwing Snow & Py - Wallow
Pozoruhodný britský elektronický umělec Throwing Snow už deset let patří k nejproduktivnějším producentům. Jeho tracky se vyznačují ambivalencí v podobě střídání chladných a vřelých nálad. Čerpá inspiraci z UK funky, house, post-rocku nebo dubstepu, bývá obvykle přirovnáván k jménům jako Shackleton, Machinedrum, Gold Panda nebo Eskmo. Navzdory srovnávání s předními žánrovými jmény přináší nekonvenční zvuk s až post-rockovými kompozicemi, podmanivou atmosférou a aranžérskou rafinovaností. Snad i proto si jej Bonobo vybral jako support pro svou evropskou tour.
 


Erol Alkan - A Hold On Love
Erol Alkan je všeobecně uznávaný jako jeden z největších mistrů remixování a DJského řemesla. V jádru je milujícím fanouškem indie a alternative rocku, který se k taneční hudbě dostal vlastně náhodou. Podílel se na deskách Klaxons, nebo Franz Ferdinand, vystoupil po boku Daft Punk nebo Madonny, vydal několik nahrávek ve spolupráci s Boys Noize a takto bychom mohli pokračovat ještě dlouho. Svůj působivý DJ set přestaví v ČR vůbec poprvé!
 

Erol Alkan je všeobecně uznávaný jako jeden z největších mistrů remixování a DJského řemesla. V jádru je milujícím fanouškem indie a alternative rocku, který se k taneční hudbě dostal vlastně náhodou. Podílel se na deskách Klaxons, nebo Franz Ferdinand, vystoupil po boku Daft Punk nebo Madonny, vydal několik nahrávek ve spolupráci s Boys Noize a takto bychom mohli pokračovat ještě dlouho. Svůj působivý DJ set přestaví v ČR vůbec poprvé! - See more at: https://www.colours.cz/ucinkujici/erol-alkan#sthash.8Sz6ZU6D.dpuf
Erol Alkan je všeobecně uznávaný jako jeden z největších mistrů remixování a DJského řemesla. V jádru je milujícím fanouškem indie a alternative rocku, který se k taneční hudbě dostal vlastně náhodou. Podílel se na deskách Klaxons, nebo Franz Ferdinand, vystoupil po boku Daft Punk nebo Madonny, vydal několik nahrávek ve spolupráci s Boys Noize a takto bychom mohli pokračovat ještě dlouho. Svůj působivý DJ set přestaví v ČR vůbec poprvé! - See more at: https://www.colours.cz/ucinkujici/erol-alkan#sthash.8Sz6ZU6D.dpuf


Boy 8-Bit - The Keep
Vynikající londýnský DJ a producent Boy 8-bit se po dlouhých šesti letech vrací do Česka. Je proslulý širokou škálou vlivů od french house přes britský drum'n'bass, italské hororové soundtracky nebo rap. Vše promítá do svých úderných DJ setů, při nichž jediná nožka nezůstane klidná. Jeho pseudonym pochází z jeho producentských začátků, kdy skládal osmibitové samply na počítači Amiga, a inspirace klasickými videohrami. Je taktéž uznávaný na poli remixů.
 


Slow Magic // Youths
Slow Magic je hudba od tvého imaginárního nejlepšího kámoše. Slow Magic je kosmická elektronika vyselektovaná z éteru, avšak stvořená lidskýma rukama a srdcem. Maskovaný producent zapojuje radostné melodie do transcendentálních vystoupení s nostalgickou důvěrností dvou zamilovaných náctiletých a jejich dlouhých nočních telefonátů. Kolega Gold Pandy nebo XXYYXX.
 


Sun Glitters - Fading Days
Krásná a umírněná elektronika lucemburského hudebníka Victora Ferreiry si od roku svého debutu v roce 2011 získává fanoušky i kritiky po celém světě svou ambientní obrazotvorností. Kombinace sluncem zalitých melodií, glitchových efektů a chillwave vytváří zasněný zvuk, vyvolávající nostalgické pocity. Jeho tvorbu s osobitým zvukem, citem pro melodii a atmosféru ocenila média jako BBC, Resident Advisor, XLR8R, Pitchfork, The Guardian a samozřejmě zástupy hudebních fanoušků.
 


Tak a je to. Na Coloursech toho zazní samozřejmě daleko víc, možná na ně ještě mrknem. Užijte zbytek víkendu a zítra se těšte na další ze série rozhovorů.

Pozn. Zdroj popisků: web colours.cz
 

Přidat komentář
Autor:  Pro vložení komentáře je nutné být přihlášen
Text:  

reklama