Nejnovější komentáře

Autor: Klára Kušková28.03. 09:04
Autor: Karin Slunečková27.01. 21:06
Autor: Petr Černocký22.01. 13:13
Autor: Petr Černocký22.01. 13:11
Autor: Karina13.01. 10:20

BB - najdi si svou akci...

<Březen '24>
poútstčtsone
 1 2 3
 4 5 6 7 8 910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
     závod      promítání      koncert      přednáška      ostatní      párty      dětská akce      víc akcí

Boulder Boj 2024

22.01.Bboj č.2Výsledky
19.02.Bboj č.3Výsledky

Boulder s.r.o
U Výstaviště 11, Praha 7
telefon: 605 700 816

BOULDER   POHYB  
28. 3.  9 - 22  zavřeno
29. 3.  9 - 22  zavřeno
30. 3.  9 - 22  9 - 19
31. 3.  9 - 22  9 - 19
1. 4.   9 - 22  9 - 19

OTEVÍRACÍ DOBA - STĚNA

Pondělí - Čtvrtek
9:00 - 14:30 & 17:45 - 22:00
Pátek
9:00 - 14:30 & 16:45 - 22:00
Sobota - Neděle
9:00 - 22:00

OTEVÍRACÍ DOBA - POHYBOVKA

sobota 23. 3. .: 9:00 - 14:00
neděle 24. 3. .: 9:00 - 19:00

OTEVÍRACÍ DOBA - BAR

Pondělí - Neděle
9:00 - 22:00

Vstupné:

Dospělí
180 Kč

Děti
130 Kč

Kompletní ceník
Kontakt a mapa

Nutné přezuvky s sebou!
 
praha
foto

15.06.2015 21:58

BB Crew

foto

Omlouvám se, že to dneska tak trvalo. Snažím se snažím, ale jednou to přijít muselo...zpoždění...nebo že rozhovor nebude vůůůbec...AAAAA :) Dovedete si to představit?! Přežijete to :)? No...myslím, že jo.
Ale zatím se toho bát nemusíte a chystají se na rozhovor velká zvučná jména. Dnes dostanete drobnou porci odlehčených otázek. Párkrát "CO" na lidi co dali duši Bébesu.
Tak ať taky o nich krapet něco víte :) když je tam občas potkáte. 




Co tě přivedlo k lezení?
Máca Filustková: Zranění – přetržený křížový vaz v koleni. To mi zabránilo pokračovat v atletice, ale kamarád mě vzal do skal do Tisé. Tam jsem poprvé zkusila lezení a už jsem nikdy lézt nepřestala.
Katka Chvojková: Přivedla jsem se k němu sama – líbilo se mi to už od dětství, ale nikdo z rodiny ani z kamarádů nelezl. Takže jsem se ve dvaceti sebrala, přihlásila se na kurz a bylo vymalováno :)
Matouš Pokorný: Kamarád Vítek Lachman ze základky a blízkost Prachovských skal.


Matouš Pokorný

Kuba Novotný: To byla taková divoká story, která zahrnuje mě, 4 holky a rodinný balení banánovýho jogurtu....o čem jsme se to bavili?
Jan Daniel: Jako malej jsem v jednom kuse lezl po stromech, když přestaly být dostatečně akční, přišlo na řadu lezení, a to jsem pak spíš já přiváděl k lezení ostatní, než že by někdo přivedl mě... ;)
Denisa Kocvárová: K lezení mě přivedla kamarádka, která mě v 5.třídě přemluvila na letní lezecký tábor v Tisé. Byla to nádhera.
Kristýna Němcová: Na základní škole paní učitelka, když nás vzala na Brumlovku. Byl to jakýsi Den dětí a zpíval nám k tomu Jakub Smolík. Asi nemusím říkat že jsem nikam nedolezla :) 
Honza Blažek: Moje sladká přítelkyně Lucinka.
Lucie Kirsová: Můj drahý otec, který lezl na vojně.
Štěpán Korčák: Začínali jsme se spolužákem na ZŠ spontánně, pak následoval “urbanbouldering” na Náplavce, stěny a následně jsem se začlenil do HOM Alpin IV, pod vedením Binbošky, čímž se rozjela klasika BB, Brumlovka, výjezdy do skal. :)
Jiří Oliva: Dopis do horo oddílu :)
Léňa Chválová: Oliváč :)


Léňa Chválová a Adélka :)

Co a kde nejvíc lezeš?
Máca Filustková: Nejvíc lezu venku na skalách, to mám nejraději. Trénuji v Bebesu.
Katka Chvojková: V týdnu nejvíc na umělce, lano i boulder. O víkendech se snažím jezdit ven, tenhle rok zatím jasně vítězí Jura – dírky a lištičky, to je moje :)
Matouš Pokorný: Modrý a červený bouldery v BB.
Kuba Novotný: Nejvíce lezu hezký a pěkný bouldery na stěně, hlavně od Střepa, se kterým pak probíráme konstruktivní kritiku.
Jan Daniel: Každý ráno z postele, a jinak sem tam v Bebesu, sem tam na nějakých menších skalkách, kde není moc lidí, za to hodně klidu, a převážně bouldery, z lana se mi postupně ve skříni stává prádelní šňůra.


Jan Daniel

Denisa Kocvárová: Ráda lezu venku, na laně. Sušky mám kousek od baráku, takže tam byla moje startovací oblast. Pak nějaké sportovky v zahraničí, Polsko, Německo, Itálie.
Kristýna Němcová: Jelikož jsem ve dvanácti zakotvila u jezdectví a to mi zůstalo do dneška, “lezu” na stěnu především z pracovních důvodů :) A samozřejmě, že v BB :) 
Honza Blažek: Momentálně určitě bouldery a kde jinde než v Boulder Baru.
Lucie Kirsová: Bouldery na písku.
Štěpán Korčák: Lezu v BoulderBaru a lezu všechno, na co sáhnu to chci vylízt je jedno jak je to těžký :-) Baví mě bouldering venku - Ostaš, Sněžník, Petráč. Minulý rok jsem přišel na chuť Fontainebleau, Chironicu, Magic Woodu, chtěl bych více jezdit tam. 
Jiří Oliva: Když UŽ konečně zase lezu, tak mě to baví v podstatě kdekoliv
Léňa Chválová: Oranžový bouldery v BB.


Štěpán Korčák

Co tě na lezení baví?
Máca Filustková: Práce s tělem – rozsah možností. Nejvíc mě baví, když vylezu nahoru na skálu a vidím pod sebou tu nádheru, ptáci mi létají kolem hlavy a cítím spojení s přírodou.
Katka Chvojková: Úplně všechno. Lezecký pohyb sám o sobě, příroda, to, že občas je potřeba zabojovat sám se sebou, nervozita před pokusem, euforie, když se to podaří, ale nejvíc asi ten pocit, když v cestě člověk doleze k místu, které mu nejdřív připadá jako totální scifi, pak na to krůček po krůčku přichází a vymýšlí si program, až se nakonec ze scifi úseku stane kroková sekvence, která je krásná a lezitelná.
Matouš Pokorný: Posouvání svých hranic a nekončící hra ve vertikále.
Kuba Novotný: Na lezení mě nejvíc baví lezení. A že to jde dělat s holkama.
Jan Daniel: Že lezení je i životní styl, ne jen sport. Jít po ulici s báglem, z něhož vyčuhuje lano, bývávalo v pubertálních letech opojnější než pivo koupený na cizí občanku. No a pak ty výhledy, že jo.
Denisa Kocvárová: Na lezení je pro mě nejkrásnější svoboda pohybu, zkoumání a prohlubování si znalosti svých hranic.
Kristýna Němcová: Baví mě ta parta lidí,vztahy mezi lezci, baví mě, že si všichni tykají a jsou jedna velká rodina. 


Kristýna Němcová

Honza Blažek: Určitě lezecký kmen, když pominu ten fakt, že se jedná o úžasně flexibilní sport, který navíc člověka tu a tam dostane na místa, kam by se jinak možná nedostal, nebo by se o to nepokoušel.
Lucie Kirsová: Nová místa na objevení.
Štěpán Korčák: Baví mě lezecký pohyb, “boulderový” pohyb a to jak se člověk neustále soustředí na detaily, kroky, plány a baví mě valit kudlu! Na lezení s lanem je super sledovat jak jdou jednotlivé kroky, čeho se držíš a na co šlapeš a jak to jde po sobě, nejvíc je když si vymyslíš vlastní způsob a vylezeš to tím způsobem. Na boulderu mě baví snad všechno, to jak se držíš/nedržíš za věci který nechápeš, v pozici, kterou nechápeš, v převisu jak debil, v tom nejvíc krajním vypětí sil, co dovedeš a valíš dál, další krok a tak stále dál až do toho topu nebo na vrchol kamene, kde sotva lapeš po dechu. :) Pak si promítneš jak ses tam vlastně dostal a zjistíš, že to je přece paráda! :-) No ne? No a to je celý, hodně mě baví tyhle věci vymejšlet a bavily mě bouldery od Džanglího, když ještě stavěl v BB. Jeden boulder si dodnes pamatuji, byl vzadu v Mordoru a vylez jsem ho. Byl super, po lištách a byl na pokraji mého rozsahu. ;) Baví mě i trénink, ale to je něco, co stále ještě pořádně nevím, co to je. :) Ale na všem se pracuje a to je na lezení taky super! Lezení je životní styl, hnací motor a zábava.
Jiří Oliva: Nejvíc mám rád všechno to okolo. Je to takový iks v jednom. Lidi, cestování, pohyb, zábava, motivace, výkony. 
Léňa Chválová: Ten pohyb samotný; pocit, když mi to nejde a pak na to přijdu a vylezu; lidi kolem lezení; cestování, zmrzlina v Arcu a pohoda večer u vínka.


Máca Filustková

Co tě přivedlo do BB?
Máca Filustková: Kamarádi, zábava a trénink.
Katka Chvojková: Lezecky už si ani nevzpomínám. Pracovně vlastně tak trochu shoda okolností :)
Matouš Pokorný: Škola a Martin Zedek.
Kuba Novotný: Jmenuje se to Marek Kalista.


Kuba Novotný

Jan Daniel: V době kdy jsem byl mimopražskej (a aktivní lezec) takřka kultovní pověst, co by místního pak spíš náhoda, jejímž důsledkem jsou (mimo jiné:-) tyhle řádky.
Denisa Kocvárová: Náhoda. Chtěla jsem dělat něco, co mě baví, a mít kolem sebe dobrej tým lidí, co do toho jdou naplno.
Kristýna Němcová: Neustále jsem slibovala Honzovi ze shopu, že se za ním zastavím, a když už k tomu došlo, už jsem tu zůstala :) 
Honza Blažek: Do BB mě přivedla již zmíněná přítelkyně, je jen šťastnou shodou okolností že mě přivedla na tak super místo.
Lucie Kirsová: Výpověď na Smíchově.
Štěpán Korčák: Chuť pracovat pro BoulderBar, kde jsem do té doby chodil boulderovat a bavil jsem se tím, jaký to má možnosti a jak je BB prostě našláplý. Měl jsem z toho ten pocit, že se BB někam žene vpřed a tak jsem chtěl bejt toho součástí. Přivedl mě tam bouldering a chuť NĚCO dělat. ;)
Jiří Oliva: S Andrejem jsme BB porodili ve správný čas na nesprávném místě...
Léňa Chválová: A že by zase Oliváč? :) Se stavbou starýho BB V Jámě jsem pomáhala a vlastně začala pro BB pracovat.


Honza Blažek a Lucie Kirsová

Co konkrétně v BB děláš?
Máca Filustková: Instruktor lezení, komunikace se školami.
Katka Chvojková: Krotím divou zvěř, komunikuju se školami, fušuju do marketingu, sem tam obohacuju :) fb stránky a boulder.cz, a tak podobně.
Matouš Pokorný: Instruktor/drezér.
Kuba Novotný: Instruktor.
Jan Daniel: Většinou se dobře bavím, občas i pracuju. Původně jako provozní, posléze jako holka pro všechno, kdy prim hraje BB Shop a taky naše fb stránky, Bob a některý rubriky na boulder.cz.
Denisa Kocvárová: V BB jsem barmanka a usmívám se. Do budoucna i instruktorka.


Denisa Kocvárová

Kristýna Němcová: Barmanku, “kuchařku”, recepční, “djku”, někdy lékářku s ledem a náplastmi :) 
Honza Blažek: Barmana, údržbáře, ajťáka, hostesku, životního kouče, podrž, podej, krotitel Štěpánů.
Lucie Kirsová: Provozní: přikaž, dohlédni, udělej, objednej, zařiď.
Štěpán Korčák: Pracuji na stěně, stavím bouldery, meju chyty, profily, nahazuju, shazuju, maluju, luxuju, stěhuju, rekonstruuju, propaguju, čepuju, ohřívám, podávám, kasíruju, prodávám, balím balíky, holky, poslouchám, naslouchám, řeším, vysvětluju, lamentuju, brečím, čučím, skotačím, lezu a boulderuju, padám a pak se zvedám, neustále ahojuju a breptám a vtipkuju a flirtuju :) 
Jiří Oliva: Všem hrozně šéfuju, mám nohy na stole a užívám si jak všichni kmitaj :)
Léňa Chválová: Mám širší záběr :), ale vše se týká organizace firmy. 


Katka Chvojková

Co tě baví mimo BB?
Máca Filustková: Moje rodina, lezení po skalách, lyžování, treky v horách a brouzdání přírodou.
Katka Chvojková: Lezení na skalách, lyže, běžky, moje fenka Mája a spousta dalšího.
Matouš Pokorný: Skály.
Kuba Novotný: Mimo BB mě hodně baví lezení mimo BB. Hlavně bouldery od Střepa. Se kterým pak probíráme konstruktivní kritiku.
Jan Daniel: Vše okolo kvalitní, rozuměj alternativní, hudby, cestování bez plánu, bajkování od hospody k hospodě, chození po lese bez cíle, psaní, když je co psát, mlčení, i když je co říct, lezení i ferraty a sáhodlouhý debaty.
Denisa Kocvárová: Sport, škola, hudba, rodina...je toho moře. Hudbě se věnuju odmalička, hraju na violu v Podkrkonošském symfonickém orchestru. Primárně se ale při studiu Anglofonních studií věnuji vyřezávání dřevěných plastik a občas jedu na nějaké to sympozium. No a lezu...
Kristýna Němcová: Koně a jezdectví, plavání, skok s padákem, lyžování, vše o vaření piva, jeho čepování atd. :) 
Honza Blažek: Klasická rocková trojice sex drogy a rock n roll, jasně že cestování, botanika, počítačová grafika a tak podobně.
Lucie Kirsová: Big wall a Smíchov :)
Štěpán Korčák: Všechno co mě baví je a bude nějak spojené s BB, alespoň pro mne. Baví mě bouldering, lezení, stavění cest a boulderů, práce ve výškách, hudba a umění. :)
Jiří Oliva: Dva svišti co se mi usídlili doma a lezení po skalách.

Léňa Chválová: Jóga, běh, lyžování, knížky a nejvíc naše dvě holčičky. 


Jiří Oliva a dva svišti :) Kvízová otázka je, kdo jsou ty děti vzadu :)


No a chcete-li nás potkat všechny pohromadě, tak dorazte na BB Crew Párty. Původně to mělo být pouze naše malé setkání, ale rádi vás tam uvidíme všechny :). 
A jinak samozřejmě v BB maká, dře a potí krev ještě mnohonásobně větší skupina lidí, ale o těch zase až někdy příště případně osobně na párty.
 Výše představení jsou pilíře Boulder Baru.




Těšíme se na vás! Ať už na párty anebo kdykoliv jindy v Bébesu či ve skalách.
Mějte se, držte se
Oliváč

Komentáře

  • Autor: Štěpán Korčák15.06.2015 22:23
    Zleva František Lhotský, Jirka Valenta a to ucho a kus hlavy vpravo by mohl být Karel Musado Mašek. ;)
    Reagovat

Přidat komentář
Autor:  Pro vložení komentáře je nutné být přihlášen
Text:  

reklama