Nejnovější komentáře

Autor: Karin Slunečková27.01. 21:06
Autor: Petr Černocký22.01. 13:13
Autor: Petr Černocký22.01. 13:11
Autor: Karina13.01. 10:20
Autor: Petr Černocký11.12. 16:13

BB - najdi si svou akci...

<Březen '24>
poútstčtsone
 1 2 3
 4 5 6 7 8 910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
     závod      promítání      koncert      přednáška      ostatní      párty      dětská akce      víc akcí

Boulder Boj 2024

22.01.Bboj č.2Výsledky
19.02.Bboj č.3Výsledky

Boulder s.r.o
U Výstaviště 11, Praha 7
telefon: 605 700 816

OTEVÍRACÍ DOBA - STĚNA

 POZOR 16. 3. otevřeno jen 19 - 22 

Pondělí - Čtvrtek
9:00 - 14:30 & 17:45 - 22:00
Pátek
9:00 - 14:30 & 16:45 - 22:00
Sobota - Neděle
9:00 - 22:00

OTEVÍRACÍ DOBA - POHYBOVKA

sobota 16. 3. .: ZAVŘENO
neděle 17. 3. .: 9:00 - 19:00

OTEVÍRACÍ DOBA - BAR

Pondělí - Neděle
9:00 - 22:00

Vstupné:

Dospělí
180 Kč

Děti
130 Kč

Kompletní ceník
Kontakt a mapa

Nutné přezuvky s sebou!
 
praha
foto

26.09.2015 12:34

Hudební Tipy

foto

Minule jsme koukali na koncerty, co ČR neminou, dnes mrknem na dj´s a producenty, co se rovněž chystají do naší tuzemské kotliny a jejich dj´s bagy se třesou na okamžik, kdy vypustí všechny své poklady ven. Převážná část z nich vystoupí v pražské Roxy.







Nic Fanciulli Boiler Room Ibiza Villa Takeovers DJ Set
ROXY čeká na podzim další svátek elektronické hudby. 10.10. přijede ukázat své umění britský dj a producent nominovaný na Grammy - Nic Fanciulli. Majitel labelu Saved Records a nerozlučný parťák Jorise Voorna, se kterým pořádají legendární noci La Familia na Ibize, přiveze kvalitní porci inteligentní a podmanivé house a techno music, která je pro něj typická.
 

Pokud by tenhle krátký set Nica jó zaujal, tak tady je tracklist:
1.Vaggio - Don't You Want Some More (Original Mix)
2.Mr. G - Moments (Original Mix)
3.Coyu - Belize (Riva Starr Remix)
4.Joeski & Jesante - Everybody Get Up
5.Lauren Lane - Cool Kids (Original Mix)
6.Basement Jaxx - Fly Life Xtra
7.X-Press 2 feat. James Yuill - Muzik Xpress

Friction - Freak (ft. Josh Barry)
Jako každý rok, slaví klub ROXY v říjnu narozeniny a tento rok bude pátek 23.10. patřit bass a drum&bass music. Pogratulovat přijede majitel Shogun Audio DJ Friction. Friction patří v současnosti k největším osobnostem žánru, a to nejen díky nejposlouchanějšímu drum&bassovému pořadu na světě (Friction BBC Radio 1 ), který ladí každé úterý milióny posluchačů. Friction ovládá skvělou djskou techniku na 4 decky, pravidelně slaví úspěchy se svou produkcí a především reprezentuje propracovanější stranu drum&bassu v rámci svého labelu Shogun Audio.
 


Kove - Hurts ft. Moko
Ten samý den, tedy 23.10. bude v Roxy k vidění a hlavně slyšení i současný objev Kove. Doplní tak výše prezentovaného Frictiona a legendu Zinca.  Kove je talent, který to za poslední 2 roky dotáhl na absolutní špičku. Hromada releasů na MTA Records (Chase & Status) a světové uznání za tracky jako Searching , Hurts nebo remixy v čele s John Newman - Love Me Again svědčí o tom, že máme čest s velkým příslibem budoucnosti.
 

Paul Woolford - Erotic Discourse (Dense & Pika Remix)
o den později, tedy 24.10. půjde týdenní oslava narozek Roxy do finále a po zlomeném pátku, se beaty narovnají do rytmů techna. V níže uvedeném tracku se podařilo hezky spojit oba hedalinery - maestra Paula Woolforda a dvojci Dense & Pika. Oba, resp. všechny tři spojuje i label, pod jehož křídla spadají, totiž Hotflusch, patřící ikoně nejen techno music Scubovi.
Dense & Pika to jsou britští producenti a DJs Alex Jones a Chris Spero. Dohromady se dali teprve v roce 2011, ale už mají za sebou několik úspěšných EP. V roce 2013 zněl všude jejich singl Colt ze stejnojmenného EP. Následovalo o něco syrovější Klank, kde nejlépe ukázali, jak dokáží všechno to elektronické skřípaní a vrzání převést v jeden skvěle tepající celek.
Paul Woolforda musíte znát už jen kvůli skvělému tracku Erotic Discourse z roku 2006. Tech housové diamanty Orbit a MDMA aktuálně nejlépe dokazují jeho umění pohybovat se sebevědomě v žánrech techna i housu a vytvářet tak jeho vlastní styl.

 


Tale Of Us - Another Earth
Těm, kteří sledují současné trendy v elektronické hudbě, určitě neunikl berlínský fenomén Tale Of Us. Inspirativní a inovátorská americko-kanadská producentská dvojice se v současnosti dere na vrchol (2. místo v top 100 djs 2014 RA ) a bude velkou ctí přivítat je 30.10. poprvé v ČR v Roxy. Čeká vás příběh nejhlubších pocitů vaší duše a průvodci budou právě Karm a Matteo aka Tale Of Us.
 

 


Mark Knight - The Return Of Wolfy
Jako každý listopad oslaví nejstarší česká klubovka Climax narozeniny (tentokrát 17té) a pozvání residenta Chrise Sadlera přijala těžká váha djského ringu, producent nominovaný na Grammy a majitel Toolroom Records - Mark Knight. Mark Knight může na někoho působit dojmem legendy a pioneera elektronické scény, ale zdání v jeho případě opravdu klame. Nekonečné množství releasů, úspěšných remixů, koncept Toolroom Live a residence po celém světě jsou výsledky 32letého Marka během 11ti posledních let na taneční scéně. Mezi nejznámější počiny londýnského producenta a dje patří společný remix s Funkagenda Garnierova The Man With The Red Face, spolupráce s Underworld (Downpipe) či remix pro Faithless (Sun To Me).
 


Solomun - Friends
Představte si house music jako dům. Jednoho dne do něj přichází balkánský mladík, který se rozhodne vytrhnout základy do té doby pevné stavby a postavit si na nich místo domu svůj hrad. Budovu stojící na hlubokých „deepových" pocitech, postavenou z vybraných melodických materiálů a vybavenou skvěle padnoucími vokály. 4. prosince vás přivítá nový domov hodný house music roku 2015. Stavitelem a průvodcem v jedné osobě - Solomun. Bosenský producent Mladen Solomun, v současnosti žijící v Hamburku, na sebe upozornil poprvé v roce 2006, kdy na svém novém labelu Diynamic vydal první EP Solomun. Během několika let si vybudoval reputaci tahouna Hamburského undergroundu, a to nejen díky vyhledávaným divokým parties v klubu Ego, který vlastnil se svým parťákem Adrianem Trolio. Ego má už dnes jiného majitele a Mladen se zatím vypracoval mezi nejžádanější umělce současnosti.
 

 

Leon Vynehall - It's Just (House of Dupree)
Po kosmickém tripu s Efdeminem přiveze třetí pokračování "tovární" klubovky v Meetfactory 9.10. britské houseové esa Leona Vynehalla a Toma Demace.
 


Extrawelt - Soopertrack Original
Málokteré jméno v rapidně proměnlivém terénu klubové hudby si drží tak dlouho dobu stále stejné tempo/kvalitu/osobitý zvuk i oblibu u publika, jako právě německé minimal techno duo Extrawelt. I přes vytrvalý sukces však zůstává dvojice Arne Schaffhausen a Wayan Raabe stále oběma nohama pevně na zemi a nikdy si neosvojila celebrity přístup tolik typický pro řadu velkých techno jmen. Shaffhausen s Raabem se elektronické hudbě věnovali od začátku devadesátých let a své dovednosti postupně pilovali v řadě projektů jako Midimiliz, Spirallianz, The Delta a Downhill. Opravdového průlomu na scéně rovných minimalistických rytmů ale dosáhli až v roce 2005, kdy vydali první Extrawelt singl na labelu Jamese Holdena Border Community. Debutové album Schöne Neue Extrawelt se stalo, minimálně v domovském Německu, elektronickou událostí roku a dodnes patří ke kánonu minimal techna. Podobného úspěchu dosáhli i s druhou deskou Im Aufruhr – a svojí geniálně účinnou formuli opakují na svých vystoupeních po celém světě, ke kterým teď přibude i premiérová pražská zastávka. Extrawelt vystoupí v rámci festivalu Lunchmeat 23.10., ke kterému uděláme sólo Hudební Tipy.
 

 

Extrawelt - Zu Fuss
A Extrawelt ještě jednou a s tímto trackem se loučím, další příště.
 


V pondělí (snad:) bude rozhovor, a v úterý vlítnem na BB Novinky. Užijte si prodloužený víkend!

Přidat komentář
Autor:  Pro vložení komentáře je nutné být přihlášen
Text:  

reklama