Nejnovější komentáře

Autor: Jan Kohout10.04. 16:46
Autor: Kateřina Pírková05.04. 16:15
Autor: Klára Kušková28.03. 09:04
Autor: Karin Slunečková27.01. 21:06
Autor: Petr Černocký22.01. 13:13

BB - najdi si svou akci...

<Duben '24>
poútstčtsone
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425262728
2930
     závod      promítání      koncert      přednáška      ostatní      párty      dětská akce      víc akcí

Boulder s.r.o
U Výstaviště 11, Praha 7
telefon: 605 700 816

 

OTEVÍRACÍ DOBA - STĚNA

Pondělí - Čtvrtek
9:00 - 14:30 & 17:45 - 22:00
Pátek
9:00 - 14:30 & 16:45 - 22:00
Sobota - Neděle
9:00 - 22:00

OTEVÍRACÍ DOBA - POHYBOVKA

sobota 6. 4. .: 9:00 - 19:00
neděle 7. 4. .: 9:00 - 19:00

OTEVÍRACÍ DOBA - BAR

Pondělí - Neděle
9:00 - 22:00

Vstupné:

Dospělí
180 Kč

Děti
130 Kč

Kompletní ceník
Kontakt a mapa

Nutné přezuvky s sebou!
 
praha
foto

27.01.2016 22:17

Přelezy týdne 4

foto

Počasí nám jojovatí. Před týdnem zima, že by to zlomila špačka za letu a nyní takové vedro, že se zvedá hladina potoků slzama vlekařů...Co bude příště? Sněhulák na Sahaře? Eskymák v bikinách? Klokan s kulichem a tučňák bez fraku? Všechno se zdá být vzhůru nohama, ale pevným bodem našeho vesmíru jsou Přelezy týdne. Ty nezklamou a je na ně spoleh. Opravdový blázinec sestoupí na zem až se zadrhnou...





Je i tento týden ve znamení boulderistů? Je to pouze jejich období? Ano v podstatě je. Je ovšem jedna drobná vyjímka... Tak jdeme na to!

Petr Resch zbombil 8B+!!!
Bylo prý snad - 10 stupňů. Bohužel zatím nemám psaný text, ale věřím, že to Petr všechno ještě dodá a popíše kde co a jak. Každopádně jednoznačně TOP přelez minulého týdne!


Petr Resch

Martin Stráník Szatanskie Wersety 8A, Disturbia 8A+, Kusieta
"Páteční desetiboj proběhl ve skvělý atmosféře, všichni závodníci předvedli víc než dobrej výkon, všechny uchvátil Kuba Konečnej, kterej, hlavně ve vytrvalostních disciplínách, dominoval. V sobotu dáme rest a v neděli jedeme za hranice omrknout polský vápno. Daří se přelézt krásný Szatansky Wersety 8A, Štěpán krásně Flešem. Já pak ladím Obsesji 8C, kroky po chvíli jdou, zkouším sekce, dám jeden ostrý pokus, ale nic moc nepředvedu, jsem už na hadry z toho visení ve stropě. Zkusím si ještě kroky Disturbie 8A+, což je prodloužení Wersetů a prvním pokusem jí proběhnu.​"

Další text a fotky na blogu Martina.


Martin Stráník


Šebrlovci :), foto: Petr Piechowicz

Štěpán Stráník Szatanskie Wersety 8A Flash, Disturbia 8A+/8B, Kusieta
"V pátek jedu s mojí ženuškou na již třetí ( letos první ) campusový desetiboj v Ostravě.Očekávání od bráchy, mě a Adama se berou za samozřejmost, ale jak to bývá, někdy musí přijít doba, kdy příjde někdo kdo nás všechny porazí! Naprosto famózním výkonem se zde prezentoval Kubu Konečný, který předvedl neuvěřitelný campus, po 8 disciplínách byl na tom stejně s bráchou, ale v posledních dvou utrhl vítězství na svou stranu. Moc mu fandím a i dalším klukům, kteří na sobě pořádně makají a chtějí něčeho dosáhnout, takových mladých dříču potřebuje české lezení jako sůl! Chtěl bych poděkovat velmi milému prostředí v čele se Sašou, v Ostravě se vždy cítím skvěle. Azyl na dvě noci nám posyktne Michal 205, za což velký dík. V sobotu máme naplánovaný rest a v neděli hurá za Lukaszem do Diabelske Schronisko, nedaleko Czechotowy. Krásná jeskyň, Lukasz už na nás čeká, ukazuje patenty různých boulderů a to se pro mě zdá být velmi klíčové, protože se mi daří nejprvé dát La Psiocha 7C+ na Flash a pak Szatanskie Werzety 8A ( původně 8A+ ), radost je vysoká. Pouštím se do prodloužení Disturbia ( původně 8B ), start lezu mega rozpažkou, protože žádný jiný program mi nejd, ale pak nastává velký problém ve Werzetách. Lepší pokusy střídají horší a po asi hodině a půl s velkým natečením a štěstím držím topové madlo, cítím úlevu a pocit štěstí, nechal zde úplně všechno. Nedaleko nám ještě Lukasz ukazuje dva pěkné převisy, ale je na nich jinovatka, takže před 15h vyrážíme na 340km cestu směr Brno."

Další fotky a text na blogu Štěpána.


Štěpán Stráník


Ještě chybí ten mlaďoch a je to PARTIČKA :), foto: Petr Piechowicz

Richard Budínský Petit Pas Tapen 8A, Cresciano
"Odjeli jsme za pěkným počasím do Chironica. Krásně bylo, ale poměrně kosa. Po třech dnech nás to vyhnalo do Cresciana, kde bylo o něco líp. Sedl jsem si pod pěknej silově vytrvalostní bouldrik a asi za hodinu jsem slavil úspěch. Radost byla veliká, protože start je ve stropě po hodně malých lištách. Ze začátku to moc nešlo, ale po několika pokusech to pustilo a pak už je dolez krásným technickým 6 céčkem. Tož tak. Ať to všem leze."



Richard Budínský

Tomáš Greksák Mandala V12, Buttermilks Bishop
"Mandala bola veľký projekt už tretí výjazd. Niečo čo v tom číselnom spektre bolo mimo môj štýl - dlhé kroky po lištách. Ako ale leziem viac na skalách ako na preglejke, cítim, že sa na lištách posúvam každým ďalším výjazdom. Mandala dala zabrať fyzicky aj psychicky, ale konečne som ju poslal a oslobodil sa od ďalšieho osobného projektu. V ten deň som pridal ešte aj Xavier's roof V11 spolu s Humpim Švubom a po rest dayi ešte Kill on sight V12 v Happy Boulders, kým Humpi si dal Standing Kill Order V11. Bishop sa nám kráti a projektov stále pribúda tak uvidíme či sa ešte niečo podarí uzavrieť."

Další text a především fotky na Clim.sk


Tomaso Greksák

Honza Novák Tragikomix 8A, Sloup
"Tak Tragikomix je silovej bouldr po slušnych chytech ve starejch. Vylezl jsem ho na 2 pokus ale nutno řict že jsem to lezl přes dirku kterou kluci nebrali. Asi to ted bude lehčí, za mě ale těžší jak Kilian."


Ondra Ďoubal Osapski Pajek 8c, Karies 8b, Osp
No z Ďoubika jsem tentokrát dostal mega report k přelezům. Ten kluk se prostě rozepsal a bylo to tak napínavý, že jsem skoro nespal. Místy jsem se bál a místy brečel smíchy a za břicho se popadal. Skvělej report! Fakt. No ale pak jsem si říkal, že by to na vás bylo moc dlouhý a nakonec to sem radši ani nedám...:)


Fazolový Ďoubalisko :). Na zdraví!

Obrovská událost tohoto týdne je, že se na svět probil malý Pepík. Tatínek Jirous se naopak druhým dnem problil...:)

Josífek - 3,02kg 49cm (Těžkej boulder! Zhruba V14 / V5)
"V úterý se nám o tři týdny před termínem narodil Josífek Přibil. Jsme s Káťou hrozně rádi, že u Apolináře v porodnici šlo vše jak na drátkách a těšíme se až budeme společně doma. Porod byl velkej zážitek a je fajn, že byl bez komplikací.  Je veliká paráda být rodičem i když si to vlastně ještě pořádně neuvědomuji. No a jestli poleze? Tak určitě"


Josífek

Na FB se objevila taky jedna vele njůs! 
Michal Sabovčík a Ján Smoleň 
"Fitz roy je náš! Ideme ďalej...:)"


Michal a Smolo

No a na závěr jsem si nechal jednu zprávu, kterou jsem zapomněl dát do minulého čísla. Alouš měl doma ve své dílně návštěvu. Nějací dělňasové mu zaklepali na dveře a že prej potřebujou něco ve sklepě :)! Nevšední návštěva všedního dne!
Alouš dodává: "Bylo to s nima super."


The best of world. Alá, Patxi a Adam. Jasný světový trio!

Na stránce Patxiho se pak ještě objevila tahle fotka. Jako sorry hoši, ale stát na zemi a dělat jak visím jenom za bradu, tak to umím nafotit taky! Za mě rozhodně palec dolů :).
A i kdyby tam měl nohy ve vzduchu, tak jasná fotomontáááž. Kdepááák! Na mě si nepřijdete...

A jako co jako? Nohama se určitě opírá o Jožku...

A to je dnes vše vy bando jedna nenasytná. Furt by to jenom hltalo a mlaskalo. Koukejte na sobě makat a trénujte. V BB chystáme akcičku a žádný vomluvenky a výmluvenky neberu. Koho tam neuvidím jako by nebyl. V Přelezech se po něm slehne zem! :)

Registrace na Boulder Contest běží ZDE

Mějte se a držte se :)
Oliváč

Jo a dětský závody byly dost hustý! Bylo vše co má být. Výkony, přelezy, slzičky a radost.


Kdo pozná všechny borce na bedně? Odměna jistááá :) 

Komentáře

  • Autor: pbla402428.01.2016 13:48
    Ála je do toho sklepa možná neměl pouštět, ti co prošli sklepem jsou totiž krutě silní.
    Reagovat
  • Autor: jan mlinárik30.01.2016 14:03
    Som pozeral krátku reportáž z desetiboje na čt a ten Kuba Konečný je iné zviera... ako s takým prehľadom dať Stránikovcov a Adama, klobúčik dolu! Asi čoskoro bude súka 9ajda, alebo viac. Držím palec.
    Reagovat

Přidat komentář
Autor:  Pro vložení komentáře je nutné být přihlášen
Text:  

reklama