Nejnovější komentáře

Autor: Jan Kohout10.04. 16:46
Autor: Kateřina Pírková05.04. 16:15
Autor: Klára Kušková28.03. 09:04
Autor: Karin Slunečková27.01. 21:06
Autor: Petr Černocký22.01. 13:13

BB - najdi si svou akci...

<Duben '24>
poútstčtsone
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425262728
2930
     závod      promítání      koncert      přednáška      ostatní      párty      dětská akce      víc akcí

Boulder s.r.o
U Výstaviště 11, Praha 7
telefon: 605 700 816

 

OTEVÍRACÍ DOBA - STĚNA

Pondělí - Čtvrtek
9:00 - 14:30 & 17:45 - 22:00
Pátek
9:00 - 14:30 & 16:45 - 22:00
Sobota - Neděle
9:00 - 22:00

OTEVÍRACÍ DOBA - POHYBOVKA

sobota 6. 4. .: 9:00 - 19:00
neděle 7. 4. .: 9:00 - 19:00

OTEVÍRACÍ DOBA - BAR

Pondělí - Neděle
9:00 - 22:00

Vstupné:

Dospělí
180 Kč

Děti
130 Kč

Kompletní ceník
Kontakt a mapa

Nutné přezuvky s sebou!
 
praha
foto

15.10.2016 10:05

Hudební Tipy

foto

Podzimní klubová sezóna je v plném proudu a nových akcí přibývá tempem závratným, bereme to tedy jako nahozenou rukavici a sázíme vám tipy na akce, kdy spoustu hudby znáte z BB a teď budete mít možnost si ji dát i live. Je to vážně pestrý, takže hurá na to.








The Cure - Just Like Heaven
Legendární The Cure už 22.10. v Praze, v O2 Aréně.
 



Sophie Hunger - Supermoon
Jeden z nejvýraznějších evropských hudebních objevů. Dle odborníků surrealistické spojení Björk s Nico a Joni Mitchell dohromady.Uhrančivé písně Sophie Hunger učarovaly českému publiku, když před šesti lety předskakovala se svou skupinou Eriku Truffazovi na koncertech v Praze a Brně. 24.10. Palác Akropolis Praha.
 


Seth Troxler - Panic, Stop... Repeat!
Seth Troxler je bez diskuzí jeden z nejvýraznějších person současné elektronické scény, hlavně díky své osobitosti. Michigenský rodák má na triku zrod hned několika labelů a pravidelně se jeho jméno objevuje na line-upech světových klubů a festivalů (Fabric, DC10, Coachella, Sónar a Burning Man). Nebojí se exprimentovat, rád je výstřední a dokonce kolují pomluvy, že je mimozemšťan. Jak to je doopravdy se dozví všichni už 27. října. To se totiž přijede do ČR ukázat poprvé a ROXY zažije v rámci oslav BE24 jeden z jeho šmrcovních setů.
 


Foals - Late Night (Solomun Remix)
Pražskou ROXY čeká 28.října další nápor fanoušků bosenského producenta Solomuna. Majitel úspěšného německé labelu Diynamic se vrací po roce a tentokrát jako headliner 24. narozenin klubu ROXY - BE24. Jeho prosincový 6ti hodinový set patří jednoznačně mezi nejlegendárnější klubové noci v ČR. V říjnu budou mít druhou možnost i ti, kteří se v prosinci do ROXY bohužel nedostali.
 


Placebo- The Bitter End
Placebo slaví 20 let existence, samosebou turné, které čítá i pražskou zastávku, konkrétně 8.11. ve Fóru Karlín. Slibují průřez tvrobou včetně songů, které běžně live nehrají.
 


Nouvelle Vague - Athol-Brose
Nouvelle Vague vydávají nové album a po několika letech se vracejí do Prahy! Francouzská kapela se proslavila originálními coververzemi punkových a postpunkových skladeb tzv. „new wave“ – „nové vlny“ nebo li francouzsky „nouvelle vague“. S akustickými kytarami, perkusemi, sametovými hlasy a aranžmá ve stylu bossa-nova posunuli Nouvelle Vague postpunkové písničky do zcela nové dimenze.Do dnešního dne se jejich hudba objevila v celé řadě reklam (např. T-Mobile, Tropicana, Reserved, Vicks, Dove), filmových soundtracků hollywoodských senzací i kultovních klasik („Síla srdce“ s Angelinou Jolie, Tarantino: „Auto zabiják“), nebo hojně využívaných televizních znělek. Už několikrát nám Nouvelle Vague dokázali, že v koncertním provedení je jejich hudba ještě silnější než na deskách. Zkušení muzikanti, naprostá symbióza mezi pódiem a publikem a střídání nefalšovaných akustických písniček s punkovými vypalovačkami, to vše dělá z jejich koncertů show, na kterou se nezapomíná. 25.11. Palác Akropolis Praha.
 


The xx - Intro
Zcela čerstvá novinka v podzimním kalendáři, překvapivá a doslova bombová. Trio The XX vystoupí 29.11. ve Fóru Karlín.
 


The Naked And Famous - Young Blood
V roce 2010 se skupina The Naked and Famous z Aucklandu na představila svým debutem Passive Me, Aggressive You. Tři singly z alba – Young Blood, Punching In A Dream a Girls Like You – dostaly kapelu ve složení Thom Powers, Alisa Xayalith, Aaron Short, David Beadle a Jesse Wood do hitparád a zajistily jim úspěch po celém světě. Po neustálém koncertování a po přesídlení do Los Angeles vydali v roce 2013 své druhé album In Rolling Waves. Hudba byla temnější a promyšlenější. Během turné k In Rolling Waves došlo mezi Alisou a Thomem k rozporům, jejich partnerství bylo po osmnácti letech v troskách a stejně tak i kapela. Dokončili turné a rozešli se. Začátkem roku 2015 přišel Thom, který byl vždycky motorem skupiny, s několika demonahrávkami a TNAF si po mnoha měsících opět připustili, že by mohli pokračovat a opět hrát. V srpnu si sehnali malé studio v centru LA a během týdne zkoušeli. S novým albem jim vypomohli Sombear (Brad Hale), který s Thomem již spolupracoval, o zvuk se postaral Carlos de la Garza a desku míchal Ken Andrews (Paramore). Thom s dalšími členy skupiny desku produkoval. Výsledkem je deska nazvaná Simple Forms, kde se snoubí pop s alternativou, postupy, které jsou pro kapelu příznačné. Je to nádherně jasná deska s mnoha vokály. “Jsme pořád neuvěřitelně soběstační,” říká Alisa. “A máme štěstí, že máme tohle. A také, že máme pořád jeden druhého.”
 


Trentemøller - Still On Fire
Dánský multižánrový génius, světově uznávaný multiinstrumentalista a progresivní producent Trentemøller přijede 7. února do klubu Roxy. V rámci své live show přiveze nové album Fixion. Kapela plná vynikajících hudebníku, vizuální show na míru a nové album je zárukou že nás čeká další nezapomenutelný Trentemøllerův koncert.
 

Depeche Mode - Enjoy The Silence
Depeche Mopde chystají nové studiové album Spirit, které má vyjít na začátku roku 2017. Krátce po vydání alba vyrazí na Global Spirit Tour a poskytnou celoživotním i novým fanouškům příležitost vidět skupinu v rámci průlomové a silně emotivní show. Do Prahy dorazí DM 24.května, konkrétně do Eden Arény.
 


System Of A Down - Chop Suey!
Další z čerstvě oznámených TOP koncertů jsou System of a Down, zřejmě netřeba představovat, stačí jen dodat termín a místo, tedy 12.6. a O2 Aréna.
 


Jasně, našlo by se toho více, ale Hudební Tipy nejsou nafukovací a pak máme zase další víkend, že;) Berte to jako naše doslovné tipy a těšte se na příště. Fajn víkend všem.

Přidat komentář
Autor:  Pro vložení komentáře je nutné být přihlášen
Text:  

reklama