Nejnovější komentáře

Autor: Jan Kohout10.04. 16:46
Autor: Kateřina Pírková05.04. 16:15
Autor: Klára Kušková28.03. 09:04
Autor: Karin Slunečková27.01. 21:06
Autor: Petr Černocký22.01. 13:13

BB - najdi si svou akci...

<Duben '24>
poútstčtsone
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425262728
2930
     závod      promítání      koncert      přednáška      ostatní      párty      dětská akce      víc akcí

Boulder s.r.o
U Výstaviště 11, Praha 7
telefon: 605 700 816

 

OTEVÍRACÍ DOBA - STĚNA

Pondělí - Čtvrtek
9:00 - 14:30 & 17:45 - 22:00
Pátek
9:00 - 14:30 & 16:45 - 22:00
Sobota - Neděle
9:00 - 22:00

OTEVÍRACÍ DOBA - POHYBOVKA

sobota 6. 4. .: 9:00 - 19:00
neděle 7. 4. .: 9:00 - 19:00

OTEVÍRACÍ DOBA - BAR

Pondělí - Neděle
9:00 - 22:00

Vstupné:

Dospělí
180 Kč

Děti
130 Kč

Kompletní ceník
Kontakt a mapa

Nutné přezuvky s sebou!
 
praha
foto

20.10.2017 10:22

Hudební Tipy 42

foto

Tradiční formát, desítka klipů & tipů. Enjoy.








Goldfrapp - Systemagic
Málokterá britská kapela prozkoumala na svých albech tak širokou paletu pocitů a hudebních stylů jako právě Goldfrapp. Londýnské duo Alison Goldfrapp a Will Gregory má letos za sebou vydání už sedmé studiové desky a je o nich všeobecně známo, že neradi zůstávají na místě. V průběhu času se posunuli od glam rocku (album Black Cherry) přes osmdesátkový synth-pop (Head First) k downtempu (Seventh Tree) a zpět k tanečnímu elektronickému zvuku (Tales Of Us). Obecně se na Goldfrapp pohlíží jako jednu z kultovních britských elektronický kapel, jež dokazuje i více nominací na prestižní Mercury Prize a Grammy Awards.Nové album Silver Eye se drží toho, co jde Goldfrapp nejlépe. Taneční nálady stěžejního singlu Anymore střídají i snové skladby jako Zodiack Black nebo závěrečná epická kompozice Ocean. Oba dva často popisují svou hudbu jako “výpravný vizuální zážitek”, který má vyvolávat v posluchačích odvážné představy a stejným přístupem vznikalo i letošní album. Silver Eye získalo řadu skvělých recenzí nejen v Británii, ale i v ČR např. Musicserver. V současnosti jedou Goldfrapp k nové desce světové turné a česká zastávka bude právě v rámci 25. narozenin klubu ROXY v pondělí 23. října.
 


Son Lux - "Lost It To Trying"
Jasné škatulky pro hudební tvorbu přestávají existovat, říká se v poslední době. Pro média, která se snaží popsat hudbu uskupení Son Lux, je to možná vysvobození. Ryan Lott a jeho kolegové si už albem Lanterns našlápli hodně vysoko – NPR je vyhlásili za nejlepší nové umělce a server Pitchfork zařadil skladbu Lost Is To Trying do kategorie Best New Tracks. S experimentováním trojice pokračuje i na letošním EP Remedy, které představí i na dalším pražském koncertě v MeetFactory, který proběhne 28. února.
 


Isorinne - Flashbacks
18. 11. proběhne v kostele Husova sboru na Vinohradech první koncert ze série ambientních akcí Dietl Archive, které pořádá kolektiv organizující legendární party Polygon. Vše budou tentokrát živé ambientní projekty. Na akci vystoupí Isorinne (northern electronics label) a Sorrowing Christ (projekt Kali Malone z Xaktedral Labelu a Aarona Millera Rehma), Enchanted Lands (label Genot Centre) a Trevor Linde (Polygon).
 


ONUKA - TIME
Dívčí elektro-folková kapela Onuka se 10. listopadu poprvé představí v Praze v Paláci Akropolis. V průběhu večera proběhne také showcase, na kterém se představí čtyři další umělci z Ruska a Ukrajiny: Ambidextrous, Lovozero, Yulia Nakaryakova a Advokaty.
 


Keith Carnal - Untold
Sympaťák z Nizozemí, Keith Carnal, patří aktuálně k největším talnetům na techno scéně. Vydává na labelu Affin Records a už 11.11. svou tvorbu představí v Praze, ve Futurum Music Baru v rámci série Technik.
 


DIVINE SHADE - Love of Angels
V roce 2014 jim vyšlo EP From the Sky a bylo nadšeně přijato, to tuhle trojici z Francie hrající něco jako Rock/Electro nakoplo k další práci a v lednu 2018 jim vyjde další EP In The dust. V současné době se nachází na turné po Evropě a v rámci něj se zastaví i v Praze, konkrétně ve Futuru 30.10.
 


Jonas Blue - Perfect Strangers ft. JP Cooper
John Paul Cooper aka JP Cooper, je britský zpěvák a skladatel. Loni zazářil na společném platinovém hitu s DJ Jonasem Blue Perfect Strangers. Jeho píseň September Song se také zařadila mezi největší hitparádové pecky loňského roku. Aktuálně boduje se singlem Passport Home. JP Cooper 10. listopadu vystoupí ve Futurum Music Baru.
 


Public Service Broadcasting - Go!
Po dvou letech vysoko ve stratosféře s nesmírně úspěšným albem The Race For Space, se Public Service Broadcasting vracejí na Zem. Vrátí se ale také do naší země, kdy 16. listopadu vystoupí ve Futurum Music Baru. J. Willgoose, Esq. získal reputaci poutavého vypravěče příběhů podložených důkladným forenzním historickým výzkumem. Tentokrát nás vezme na výpravu do údolí Jižního Walesu a seznámí nás s historií těžby uhlí. První album kapely u nezávislého labelu Play It Again Sam nese název ‘Every Valley’ a zkoumá historii těžby uhlí v Jižním Walesu. Je to deska o komunitě a o tom, co se stane, když je z oblasti vyrván život. Jde též o metaforu mnohem větší globální a společenské nevolnosti.
 


Public Service Broadcasting - Night Mail (Exposed In Session)
A Public ještě jednou co by náš hot tip.
 


MGMT - Little Dark Age
MGMT se do ČR sice aktuálně nechystají, ale venku mají už pár dnů nové video, které předzanamenává novou, stejnojemnnou desku, jež by měla vyjít v příštím roce. Pánové  Andrew VanWyngarden a Ben Goldwasser tentokrát ubrali na veselých tónech a posunuli se k těmnějšímu zvuku á-la synthwave.
 


A to je vše přátelé, doražte propršené dny prolézt do BB, užijte si hudby a dělejte co vás baví, my to děláme taky :-)

Přidat komentář
Autor:  Pro vložení komentáře je nutné být přihlášen
Text:  

reklama