Nejnovější komentáře

Autor: Jan Kohout10.04. 16:46
Autor: Kateřina Pírková05.04. 16:15
Autor: Klára Kušková28.03. 09:04
Autor: Karin Slunečková27.01. 21:06
Autor: Petr Černocký22.01. 13:13

BB - najdi si svou akci...

<Duben '24>
poútstčtsone
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425262728
2930
     závod      promítání      koncert      přednáška      ostatní      párty      dětská akce      víc akcí

Boulder s.r.o
U Výstaviště 11, Praha 7
telefon: 605 700 816

 

OTEVÍRACÍ DOBA - STĚNA

Pondělí - Čtvrtek
9:00 - 14:30 & 17:45 - 22:00
Pátek
9:00 - 14:30 & 16:45 - 22:00
Sobota - Neděle
9:00 - 22:00

OTEVÍRACÍ DOBA - POHYBOVKA

sobota 6. 4. .: 9:00 - 19:00
neděle 7. 4. .: 9:00 - 19:00

OTEVÍRACÍ DOBA - BAR

Pondělí - Neděle
9:00 - 22:00

Vstupné:

Dospělí
180 Kč

Děti
130 Kč

Kompletní ceník
Kontakt a mapa

Nutné přezuvky s sebou!
 
praha
foto

21.09.2022 23:16

Otevírací doba na stěnu & do pohybové haly a další novinky

foto

Punc Jungle začíná být v BBčku čím dál víc vidět. Spousta grafiky se teprve vyrábí, takže brzy bude ten pocit mnohem intenzivnější, ale už teď je z barev a jemných detailů jasné, že jsme v Jungli, i když s duchem BB.
 






 
Jungle Animals Praha
K našim uším se dostaly hlasy váhající nad uzavřením haly pro veřejnost v čase tréninků našich dětí. Pár z vás nabídlo i několik návrhů na alternativní řešení. Moc si toho vážíme a pište nám své nápady, strasti i radosti dál. Bereme si je k srdci a snažíme se najít nejvhodnější kompromisy. BB je prostor pro vás / nás všechny a chceme, aby nám tu společně bylo dobře. Náš oddíl ale nedáme. Animals Praha jsou velmi početná banda mladých borců a borkyň, kteří si absolutně zaslouží ty nejlepší tréninkové podmínky, jaké jim můžeme nabídnout. Proto zůstane lezecká hala v čase jejich tréninků pro veřejnost zavřená. Jedná se pouze o dny pondělí - čtvrtek v čase 14:30 - 17:45 a pátek 14:30 - 16:45.


 

Otevírací doba - stěna
Uplynulý testovací týden nám potvrdil, kudy vede cesta, takže zůstáváme u již minule avizované otvíračky:


 

Rezervační systém jsme se nakonec rozhodli zatím nespouštět a spoléháme na starý dobrý punk, který nakonec funguje stejně vždycky nejlíp. Jisté kapacitní omezení je ale nutné. Takže od pondělí do čtvrtka v čase 17:45 - 18:30 pustí recepce na stěnu (tím je myšlena i porodnice síly) maximálně 15 lidí. Kdo dorazí nad limit, bude si muset chvilku počkat na baru, kde se může posilnit a úderem 18:30 pak může začít s vlastním tréninkem. Chceš-li mít jistotu, že přijdeš a lezeš - můžeš si zavolat na recepci (605 700 816) a zarezervovat si místo. Pak ale koukej fakt dorazit, jinak jdeš na černou listinu ;)

Až zima zaklepe na dveře
Zatopíme si :) Budeme držet dobrou podmínku, ale mrznout u toho nemusíme. V celé hale bude nově topení, takže přemrzání prstů a péřovky si nechte na ven. 

Porodnice síly
Hrazda! Je! Tak šup, shyby, visy, muscle upy... ať se práší za kočárem.
Na campus nahazujeme úchopy ze starého BB campusu a čekáme na doručení dalších nových. Balkny mají stejný osud :)
Moon už je téměř fullmoon: diody svítí, chyty nahozeny, stěrače stírají... Bohužel se ale v rámci přestavby zatoulaly dva žluté chyty a jeden žlutý stup. Doobjednali jsme, ale ještě nedorazily, takže zatím můžete využívat bouldery, které tyhle dva chyty a jeden stup nepoužívají. 


 

Lezecká hala
Tady od minula nedošlo k žádným větším změnám, ale něco přece: Po víkendu se můžete těšit na novou polici, která bude sloužit k odkládání lahví a všeho, co patří do haly ale vadí na dopadišti. Dvě kolečka označující start boulderu, už znáte. Brzy k nim dovrtáme ještě TOPová kolečka s nápisem TOP ;) a chystáme i Boulderbojová s nápisem Boulder Boj :) Ten už dostává jasnější obrysy a nemůžeme se dočkat, až ho spustíme. 


 

Pohybová hala pro veřejnost
Co ale můžeme spustit hned je otevření pohybové haly. Minulý víkend měli ti z vás, kteří zrovna v BBčku byli, možnost otestovat, co pohybová hala skrývá. Z úsměvů dětí i rodičů jsme vyčetli, že rozhodně má co nabídnout, takže zveme další! Lezení ideální pro začátečníky a mírně pokročilé. Zbylý prostor je pak hřištěm pro vaší fantazii - přeskoky přes překážky, salta, kotouly, hvězdy… zkrátka co libo jest. Otevírací doba bude zatím v sobotu a neděli od 9:00 do 19:00. Vstup je součástí vstupného na stěnu a řídí se tedy základním ceníkem.


Aby nám to hezky fungovalo, je třeba v pohybové hale dodržovat pravidla. Prosíme tedy každého, kdo se chystá do pohybovky, aby si je přečetl: PRAVIDLA.

Šaman
Šaman, který je součástí každé Jungle, stejně jako Animals, intenzivně maká na svém zrození v Letňanské Jungli. Zde bude mít totiž pražská Šamanská kuchyň svou základnu a odtud se budou vozit dobroty do Holešovic. Mezitím je na baru starý známý BBčkový sortiment. Brzy ale dojde ke střídání stráží a to jak jídla, tak pití včetně piva.


 

Takže dobrou chuť, dobrou lezbu, ještě lepší pohyb a dík, že máte BB rádi. BBčko vás taky!

Komentáře

  • Autor: otus27.09.2022 16:09
    Jsem sice moc rád, že BB konečně přestal s diskriminací žen a teplá voda už neteče ani v pánských sprchách, ale prosím vás...Bude někdy ještě možnost jiné, než ledové sprchy, ať už u dam, či u pánů?
    Reagovat
  • Autor: Jakub Klinkovský02.10.2022 18:21
    Ta hrazda vedle nového campusu není úplně bezpečná věc. Když někdo vyleze až nahoru a smekne se mu ruka, tak se buď napíchne na sloup nebo tělem či rukou trefí hrazdu nebo si "jen" při dopadu rozstřelí nohu o železné ukotvení hrazdy pod kobercem. Když musí být nějaká gymnastika, tak sundat hrazdu a pověsit kruhy ;-)
    Reagovat
    • Autor: Jan Vais11.10.2022 11:00
      Souhlasím... taky mi přišlo od zkušenejch borců dost neštastný dát pod kampus železnou tyč. Koleduje si to o průser.
      Reagovat
      • Autor: Ondřej Strejček18.10.2022 18:49
        Taky bych se pripojil s ideou a to dat nejake polstrovani na bok polic u vstupu, police jsou super vec, jen me zelena jednicka vystrelila decal blizko tomu rohu
        Reagovat
  • Autor: Marek Nekvasil12.11.2022 15:27
    Ahoj, nedalo by se prosím obnovit zapisování boulderů v boulderboji? Pokud možno ve starém formátu, který neměl chybu. Chápu, že může být problém shánět často stavěče - tak klidně můžou být cesty obnovené méně často. Chápu že dávat vstupy výhercům lezlo do peněz - tak klidně bez výher. Ale hlavně tomu v aktuálním stavu chybí to zapisování přelezů, srovnání s ostatníma, srovnání sám se sebou v čase, motivace posunout si graf trošku nahoru, přijít ještě honem naposled poladit těch pár posledních kousků, než skončí kolo... prostě bez zápisů cest je ten zážitek z Bebesa teď o dost chudší. A taky čtyři cesty na obtížnost na jedno kolo teď jsou trošku málo - nešlo by zachovat původní formát, kdy to bylo po deseti tak nějak obtížnostně prolnuté do sebe? Všem to tak vyhovovalo, měli jsme to tak rádi. Nebylo potřeba to opravit, když to nebylo rozbité :-) Dík za zvážení
    Reagovat
    • Autor: martin ludvík15.11.2022 09:30
      +1
      Reagovat
    • Autor: Petr Černocký17.11.2022 11:12
      Mně to takhle přijde fajn. Aspoň teď chodím na víc různých boulderovek. Nejraději na takové, kde berou Multinu a teče tam teplá voda.
      Reagovat
    • Autor: Ondřej Strejček17.11.2022 13:08
      Rozhodne, zapisy prosime zpet! Klidne at cesty pribyvaji po malych castech, to asi zkousnem. Ale jak pisou kluci, rozbyte to nebylo oprav netreba!
      Reagovat
    • Autor: Jan Špelina17.11.2022 15:59
      myslite ze sem ma cenu neco psat? nevybavim si ze by tu od zarijoveho otevreni nekdo z bb na neco zareagoval...
      Reagovat
      • Autor: Jiří Oliva22.11.2022 13:50
        Ahoj všem, díky za diskusi a tlak. Jasně, že sem má smysl cokoliv psát a i se dočkáte reakce. Věc se má takhle: BB přestavba není u konce a pořád se maká na dotažení potřebných věcí. Není to omluva, je to fakt. Opouštíme zadní dvě haly a kdo tam nakoukl, tak asi tuší o co jde. S celým přesunem není spojená pouze demontáž a odvoz věcí, ale přestavba dalších částí v BB, kde nám vznikají nové prostory pro budoucí žití a původní se zcela mění. Tento týden začne konečně fyzicky docházet k rebrandu z BB na Jungli a vše uvidíte i vizuálně. Co se BB boje týče, tak chci ho dát zpátky do hry a není problém v odměnách. Nastavený systém 3,2,1 je v pohodě a nijak nás netrápí. Problém je pouze IT a to takový, že jsme změnili rytmus stavění a obecně princip BBoje, kdy pojedou v jeden čas dvě kola zároveň. Musí se to naprgat a v první fázi definovat jako zadání a prostě na to nemám teď a tady čas. Dotáhnu finále přestavbu BB, otevřeme Šamana, rozjedu dostavbu horního patra v Jungli, které bude naprosto mega a vrhnu se i na toto. Horizont? Po novém roce. Zřejmě konec ledna. Do té doby pls vydržte :). Kdo nevydrží, tak samo jde jinam a nám z toho bude smutno. To je ovšem život. Na Multinu už jsem jasně deklaroval svůj názor a v Junglích ji neuvidíte. Důvody nejsou finanční. Multina téma je pro mě mrtvý. Díky za trpělivost. Oliváč
        Reagovat
        • Autor: Jan Špelina23.11.2022 06:56
          no a to je prave to o cem pisou kluci vejs...proc se meni styl bboje? kdo to chtel? leta jel zpusobem, kterej mozna nebyl perfektni, ale bylo to zajety a meli jsme to tak radi. ted zmena kdo vi proc, bboj uplne zbytecne nemame, pritom se po otevreni stacilo vratit do zajetejch koleji. a jestli se vrta do bboje i v ramci it tak to smrdi akorat tim ze prijdem i o markovu tabulku...me osobne jakozto 14 let platiciho zakaznika bb zajima otviracka, cesty s bonusem bboje a teplota vody ve sprse...nikoli rebrand, nejaky saman ci horni patro kdesi... j.
          Reagovat
          • Autor: Jan Špelina23.11.2022 07:28
            "...platiciho penezma..." tam melo bejt...a jo, uvedomuju si ze uz nakej cas nejsem v bb cilovka...
            Reagovat
          • Autor: Jan Veselý30.11.2022 10:36
            Podle mě udělala Markova tabulka pro popularizaci a oblíbenost BBoje víc než vstupy zdarma. Zkuste na to myslet, bez ní bude zapisování poloviční zábava. Ještě nadhodím jednu kacířskou myšlenku. Kdyby se vstupy zdarma úplně zrušily, možná by to omezilo ten drobný nešvar, kdy se někteří psali do nižší kategorie, i když tam jednoznačně nepatřili. I tenhle nešvar Markova tabulka odfiltrovala, protože házela všechny do jednoho pytle. Navíc připisování vstupů zdarma stejně pořádně nefungovalo. Často bylo potřeba si na to myslet, urgovat to a doufat, že možná někdy na účet vstupy přistanou.
            Reagovat
            • Autor: Jiří Oliva30.11.2022 20:58
              Ahoj, BBoj bude = chceme ho. Vstupy budou = nevadí ničemu. Vše nastartujeme v příští roce, musíme naprogramovat změnu způsobenou změnou stavění. Stavění se změnilo, protože jsem vyslyšel prosbu stavěčů, aby se zredukoval počet boulderů tak, aby se dalo stavět v jednom dni. Navíc stavění se musí ukončit v rozumném čase, protože pak nastupujou Animals. Jak už jsem psal, tak stačí jen vydržet. Stavěné bouldery v BB jsou za mě super a bboj je bonus. Byť to asi není vidět, ale přestavba BB stále běží a už se dost těším až to bude over a hotové. Díky všem, kdo s náma mají trpělivost. Ostatní se třeba vrátí až vše dotáhneme.
              Reagovat
              • Autor: Martin Valenský31.12.2022 20:08
                ...aha Chápu, že BB je o penězích. Od doby, co tam nechodí kurzy, tak je to druhá kolej. Narozdíl od Jungle. Kde jsou ty doby, co BB bylo o nadšení kolem lezení? Bboj není bonus. Je to motivace, proč vůbec jít do BB. Teď se ta motivace ztrácí. Bez naklápěčky, bez tréninkových možností? Proč nejít jinam, kde pořád existuje duch nadšení pro to blbý lezení? Vždyť existují... 13, UA, a.j.
                Reagovat
                • Autor: Jiří Oliva11.01.2023 14:35
                  Ahoj Martine, nechápu, kde jsi na texty, které píšeš přišel. BB je primárně o lezení a samozřejmě jako kterákoliv jiná stěna se musí uživit. Stavíme bouldery ve vysoké frekvenci a věřím, že i kvalitě. Celý prostor byl ve výstavbě a již je ve finále. Nově se bude otevírat ještě jedna část, ale ta je určená nejmenším v jiné hale. Boulder boj se letos vrací do hry a programování se blíží do finále. Ano, Jungle je taky v rozvoji a bohužel se nerozkrájím. Nicméně naprosto nesouhlasím s tvrzením, že BB není pro lezce. Uf :). Držíme laťku obtížnosti a kvalitu boulderů. Moon je v Praze stále jediný. Na campus dorazí ještě nové lišty a jiné uspořádání = neovlivním rychlost výrobce. Přesvědčeného samozřejmě nepřesvědčím a jen vyslovuji nesouhlas s tvým závěrem. A ano, stěn je v Praze hromada a nový Karlín vypadá skvěle. Proto jsem rád, že si do BB najde stále spousta lidí cestu i přes omezení, které jsme museli udělat. Ať to leze a třeba někdy někde.
                  Reagovat
                  • Autor: Marek Nekvasil20.01.2023 09:54
                    Tak na výsledek programování se těším :-) A když jsi v tom, nechceš udělat zapisování boulderů i v letňanský Jungli?
                    Reagovat
              • Autor: Marek Nekvasil06.03.2023 16:42
                Už tam budem? :-)
                Reagovat
                • Autor: pirkokat14.04.2023 22:25
                  Už tam jsme ;)
                  Reagovat
                  • Autor: Marek Nekvasil15.04.2023 00:09
                    ???? Olé! Web se statistikou je sice už nenávratně zaoranej (novej hardware a na migraci nemám lidi), ale i tak se na zapisování přelezů těším!
                    Reagovat
  • Autor: Ondřej Skalička17.11.2022 11:12
    +100!
    Reagovat
    • Autor: Ondřej Skalička17.11.2022 11:13
      (ofc mělo být reakce na Marka a smazání příspěvku není úplně v nabídce to vypadá)
      Reagovat
  • Autor: Karin Slunečková18.11.2022 12:53
    Priklanim se ke klukum - boulderboj, esence, to, proc nas bavilo BB, proste nefunguje a myslim, ze to je spatne. Udelate s tim v dohledne dobe neco?
    Reagovat

Přidat komentář
Autor:  Pro vložení komentáře je nutné být přihlášen
Text:  

reklama