Nejnovější komentáře

Autor: Jan Kohout10.04. 16:46
Autor: Kateřina Pírková05.04. 16:15
Autor: Klára Kušková28.03. 09:04
Autor: Karin Slunečková27.01. 21:06
Autor: Petr Černocký22.01. 13:13

BB - najdi si svou akci...

<Duben '24>
poútstčtsone
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425262728
2930
     závod      promítání      koncert      přednáška      ostatní      párty      dětská akce      víc akcí

Boulder s.r.o
U Výstaviště 11, Praha 7
telefon: 605 700 816

 

OTEVÍRACÍ DOBA - STĚNA

Pondělí - Čtvrtek
9:00 - 14:30 & 17:45 - 22:00
Pátek
9:00 - 14:30 & 16:45 - 22:00
Sobota - Neděle
9:00 - 22:00

OTEVÍRACÍ DOBA - POHYBOVKA

sobota 6. 4. .: 9:00 - 19:00
neděle 7. 4. .: 9:00 - 19:00

OTEVÍRACÍ DOBA - BAR

Pondělí - Neděle
9:00 - 22:00

Vstupné:

Dospělí
180 Kč

Děti
130 Kč

Kompletní ceník
Kontakt a mapa

Nutné přezuvky s sebou!
 
praha
foto

26.10.2014 10:00

Hudební tipy

foto

Podzimní klubová sezóna je v plném proudu, koncert střídá party a party střídá koncert, napříč kluby i halami. Takže to co vám tu dnes naservírujeme si můžete v případě zájmu dát live. Doporučujeme. Vstupný je sice někdy, ježišmarjá, drahý, ale výsledný zážitek stojí za to.






THE HERBALISER - "THE LOST BOY" ft Hannah Clive
Hned dnes, tj. v neděli, máte jeden koncert možnost dát. Jazz rapoví superhrdinové z Londýna, The Herbaliser, zakončí týden narozeninových oslav BE 22 v ROXY.


THE ROBERT CRAY BAND - DEEP IN MY SOUL
Atmosférou a srdcem blues, ale s přesahy do mnoha jiných žánrů. A špičková hra na kytaru. To všechno je americký hudebník ROBERT CRAY a pražskému publiku to živě předvedl v říjnu roku 2012, kdy proběhl jeho první samostatný koncert pro tuzemské fanoušky. Po dvou letech vydává nové album In My Soul a v rámci světového turné se vrací do Prahy. 27. října v Paláci Akropolis tak můžete strávit skvělý hudební večer s tímto držitelem pěti cen Grammy znovu.



Opeth - Porcelain Heart
Švédští patroni progresivního metalu OPETH vydali letos v létě nové album Pale Communion a v rámci jeho podpory naplánovali na tento podzim rozsáhlé evropské turné, v jehož rámci se zastaví také v Praze, konkrétně 29. října v v klubu ROXY.


Lisa Stansfield - All Around the World
Jedna z nějvětších hvězd R´n ´B, soulu a popu 80. a 90.tých let, světoznámá zpěvačka Lisa Stansfield vystoupí v pražské Lucerně. Její krása, oduševnělý zpěv a nadčasový tanec již mohli vidět diváci jak v Evropě tak i Americe, nyní budou mít tuto příležitost i čeští posluchači. Lisa Stansfield nazpívala také několik duetů  s Georgem Michaelem, Barry Whitem a skupinou Queen, a podílela se na nahrávkách Someday (I'm Coming Back) soundtracku k filmu  Osobní strážce s Kevinem Kostnerem a Whitney Houston, a na písni k filmu Neslušný návrh s Robertem Redfordem a Demi Moore. Dvakrát byla nominovaná na cenu Grammy v kategoriích Best New Artist a Best Female Pop Vocal Performance. Čtyři z jejích alb se staly mezinárodně nejprodávanější s více jak 15 miliony kopií a vytvořila více než 20 singlů. Lisa Stansfield nikdy netoužila po slávě, nesnažila se držet trednů, chtěla jen dělat dobrou hudbu a svojí kariéru přizpůsobila vlastnímu tempu života. Získala řadu ocenění, včetně Brit Awards, Billboard Music Award, nebo World Music Award. Její největší hit All Arount The World Track byl jedničkou hitparád v mnoha zemích světa.


The Asteroids Galaxy Tour - Heart Attack
Kodaňská skupina vytvořená kolem zpěvačky Mette Lindbergové a producenta Larse Iversena oznámila, že jejich třetí album ponese název Bring Us Together a vyjde 15. září. V říjnu a listopadu se kapela vydá na turné po klubech v Evropě a USA a samozřejmě nevynechá ani Prahu, zastaví se 4.11. v Lucerna Msuci Baru. Bring US Together bude již třetí album popové kapely The Asteroid Galaxy Tour a první, které vychází na jejich vlastním labelu Hot Bus Records. The Asteroids Galaxy Tour vznikli v roce 2007 a hráli jako předkapela Amy Winehouse na jejím kodaňském koncertu poté, co její management slyšel jejich demonahrávky. Vystupovali mimo jiné i před Katy Perry.


Anthony B - Can't Stop Loving You
Velká legenda na poli reggae a dancehallu si 12.listopadu v Lucerna Music Baru konečně dá v Čechách dlouho očekávanou a odkládanou klubovou show! O tento koncert jsme hodně dlouho stáli a už to skoro vypadalo, že zůstane v říši snů. Anthony B už je ale konečně v Evropě, v srpnu si moc užil festival Rock for Churchill, a tak potvrdil datum pro pražský koncert, který bude mimochodem jeho vůbec poslední evropskou koncertní rozlučkou před cestou domů na Jamajku. A aby jste tu velkou událost nepropásli ani omylem, publikum rozehřejí před Anthony jamajští RDX, což je extrémně populární dancehallové duo, které právě vydává nové album a loni si je pozvali na desku Free the Universe pánové z Major Lazer.


Young Fathers - I Heard
Struny podzimu opět připravují živelnou tečku za festivalem v pražském klubu ROXY i přilehlém NoD 12. listopadu 2014. A párty to bude letos vskutku živelná, Britští Young Fathers jsou dnes na špičce toho nejaktuálnějšího hip hopového dění. S pozoruhodnou a originální kombinací hiphopu, ve které najdeme i prvky triphopu nebo grimu, se již pevně ukotvili na špici dění, projeli řadu festivalů po celém světě od Creamfields přes Glastonbury po Rock for People.



Jack White - Would You Fight For My Love?
Americký zpěvák, producent, příležitostný herec, propagátor vinylových desek a jeden z nejproduktivnějších a nejúspěšnějších hudebníků současnosti Jack White. Na bývalého člena dnes už neexistujícího veleúspěšného dua The White Stripes a jeho sólové vystoupení se poprvé můžeme těšit i v České republice. V rámci turné k aktuálnímu albu Lazaretto představí ve čtvrtek 13. listopadu 2014 energickou modro-bílou show v moderním prostoru Forum Karlín v Praze. 



Parkway Drive - Wild Eyes
Velmi oblíbená australská kapela Parkway Drive znovu přijede zahrát do Prahy! V rámci svého zimního turné se zastaví 4. prosince v klubu Roxy a support jim udělají Heaven Shall Burn, Northlane a Carnifex.

Selah Sue - This World
Po předloňském vyprodaném koncertě se 7. prosince do Česka znovu vrátí soulová Selah Sue. Stejně jako před dvěma lety vystoupí v pražském klubu Roxy. Selah patří mezi umělkyně, které se nebojí plout mezi žánry. Její skladby jsou omamným koktejlem soulu, funku, jazzu a reggae. Po úspěšném debutovém albu s výmluvným názvem Selah Sue chystá s producenty Robinem Hannibalem a Ludwigem Goranssonem svou druhou desku. Tu zpěvačka plánuje vydat v únoru příštího roku. Ochutnávku z tohoto alba v podobě nového singlu odhalí už na přelomu října a listopadu.


Desítka klipů za námi. Doufáme, že jste něco vybrali a zítra klasika rozhovor. Majte sa.

 

Přidat komentář
Autor:  Pro vložení komentáře je nutné být přihlášen
Text:  

reklama